Ahoj, chtela bych si poridit auto v cene 150 tisic korun u Auto ESA, bohuzel mam mensi prijmy, okolo 14 000 korun v cistem, ale vydaje mam v hodnote 3000 korun, nic jineho neplatim. Chci se vyhnout situaci, ze mi splatky zamitnou. Co myslite? Diky a preji pekny den z Ostravy
Za ten vergl dáš v reálu klidně o sto tisíc víc - úroky, havarijko atd. Při Tvém platu je to hodně velký risk, tedy pokud by to náhodou schválili. Pokud do toho půjdeš, je podle mne jen otázka času, kdy budeš v totálním průšvihu. Ztráta zaměstnání, auto můžeš rozflákat, může se něco drahého pokazit atd. Vykašli se na to. Jezdit se dá i mnohem levnějším autem bez půjčky.
a proc potrebujete auto zrovna za 150 s takovymi prijmy? ja mam treba ford focus vcetne pocatecnich investic za 25k a uz 2 roky obden jezdim, kamarad ma dodavku za 80 a to je zazobany a ma takove prijmy o jakych se vam nesnilo, do 50tis koupite super auto... a jeste ke vsemu takovi podvodnici jako auto esa nebo aaa auto, co kdyz vam prodaji popelnici jako hejlovi... co pak budete delat, soudit se? a kde na to vemete? budete pak splacet vzduch
Aha, kamarádka si koupila teď nový auto, tak musíš mít taky nový. Chápu, ale nerozumím tomu. Říkám, kup si nějaký auto za pár korun, to tě chvilku povozí a zatím šetři.
ja bral dva roky zpet uplne nove auto na tretinky a prijmy fakt nikdo nezkoumal, proste sem hodil cislo, s tim mi rekl ze mi to tezko schvali tak sem pridal dalsich 20 a vyreseno, jim je jedno jestli nebudes platit, exekuce to z tebe steje dostanou
Takze to neni jako u banky? Ja vim ze v bance by mi tu castku asi nepujcili. Takze v bazaru jen nahlasim “prijmy” a nic vic? Takze myslite ze to projde? Splacet jsem schopna, mam pritele a rodinu, kdybych nemohla, tak mi pomuzou. Ale i tak jsem schopna.
Zeptejte se v tom bazaru, jestli to projde. Tak budete mít odpověď jistou. To bych teda udělala já. A když se budou cukat, tak vysvětlete jim, že máte rodinu, která Vám v případě nesnází pomůže a bude za Vás platit. Tady to nemá smysl vysvětlovat, když tady žádný rádce bazar s auty neprovozuje a nemůže Vám nabídnout své podmínky prodeje a půjčky. A to, co si budu třeba myslet já, to si nemusí myslet ten konkrétní autobazar.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.