Dobrý den, mám dotaz, mám pojištění od Kooperativy, dříve to bylo flexi. Mám zlomenou nohou. Pojistná smlouva byla uzavřena před 1/2 rokem. Mám pojištění úrazu, bude pojišťovna plnit?
Proč se ptáte zde, když máte smluvu? Vše se dočtete tam. Jak ochrannou lhůtu před pojistným plněním, tak další náležitosti. Většinou je úraz proplácen bez problémů ale to je vše ve smlově.
Napište sem číslo smlouvy a telefonický popř emailový kontakt na pojišťovnu v ní uvedený. My vám to pozjišťujeme. Máme rovnou událost nahlásit? Pokud bychom to do zítřka nestihli, zůstane to bohužel na vás...
Ve vlastním zájmu doporučuji nahlásit úraz pojišťovně neprodleně, poněvadž kdesi ve VPP bude na straně 99+ milimetrovým písmen napsáno, že nenahlásí-li pojištěnec událost do..., má peška. Já jsem zářný příklad. Měl jsem dost času a ostrouhal.
doplněno 20.08.20 20:42:
Jestli to má do 4 let, tak je za vodou. Já tam měl, tuším, 30 dní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.