Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Destinace kam nejezdí Poláci

Od: lord* odpovědí: 20 změna:
Prosím o vaše postřehy, zda existuje nějaká destinace u moře kam nejezdí Poláci. Důvody snad vysvětlovat nemusím. Myslím nějakou klasiku ve středomoří. Na Seychely nebo Bora Bora pro dva momentálně nemám.:) na

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

6x

me by ty duvody fakt zajimaly :D polsko mam za rohem ale nejaky problem sem nepostrehl

Já proti Polákům taky nic nemám. Mám i kamarády v Polsku ale musím potvrdit,po dovolené kdysi ve Španělsku že pokud někdo hulákal v noci na celý hotel tak tam byla zřetelná polská stopa. V Chorvatsku taky. Ale na privátech není taková anonymita takže když je člověk druhý den poslal "v dupe" tak pak už byli klidnější.
Mám i zkušenost ze Salzburku. Delegátka nám říkala... Nemějte komplexy, že neuděláte extra tržbu. Majitelé penzionu mají Čechy raději než bohaté Rusy a Poláky. Protože, kdo má na ubytování Čechy, má v noci klid a na pokojích pořádek.

I když.. Znáte to. Na blbce člověk narazí napříč všemi národy a etniky.
355

Někteří podle některých jedinmců hodnotí celý národ nebo skupinu lidí a vůbec je nezajímá jaký je ten zbytek.

jurajjuraj*

tak pokud tim myslel ze delaji bordel tak je naprosto mimo, je jedno jestli polak, rus nebo cech, jestli zluty nebo bily proste kdyz trefi na kokota tak trefi na kokota

hodnocení

5x
Tak, důvody vysvětlovat nemusíte. Ale na světě nebude destinace, kam by nejezdili. Je to svobodný národ, tak si může jezdit kam chce. Jo, možná bych věděl - Česko, město Most. Tam jich, v některých lokalitách,moc nebude.
My jsme, momentálně, v Miedzyzdroje - u Baltu. Poláků je tu dost a nemám problém. Jsou slušní - ubytovali nás, dají nám najíst a napít, v noci nás nechají vyspat. To vše za solidní peníz...
serafin*

Sice offtopic, ale musím si rýpnout.

Zrovna v Mostě bude zřejmě víc Poláků, než si myslíte. Vzhledem k tomu, že v Záluží je chemička - Unipetrol, který vlastní polská PKN Orlen. Poláci tam pracují a polské vedení tam jezdí.

hodnocení

5x

Na dovolených se nevhodně chovají někteří Poláci, někteří Rusové, Němci, Italové, Angličané i někteří Češi.

Souhlas. Byl jsem před několika lety v Turecké Kappadokii. Například holanďani se nerozpakovali v jídelně kouřit při snídani.

Před lety jsem byl na dovolené v Bosně kousek od Mostaru a nejvíce se tam roztahovali - víte kdo?

,

,

,

,

Italové.

hodnocení

4x
Také jsme na Korsice nepotkali Poláky a souhlasím i s @Matthew, jižně od Valencie jsem snad nikdy žádného nepotkala. V Monacu jich je také velmi málo. Sama ale proti Polákům vůbec nic nemám, pár dovolených a výletů jsem trávila v Polsku u moře i ve vnitrozemí. Poláci se vždy chovali slušně, příjemně a mile. Ráda se do Polska vždy vracím. A ještě mě napadlo Chorvatsko, Pakoštane,tam ma Poláka také nenarazíte. Jinak miluju soukromé ostrovy, třeba i ve výše zmíněném Chorvatsku. Kamarádi tam mají své ostrovy a na nich vilky. Úžasná dovolená a naprostý klid od lidí.

el
hodnocení

2x
Některé hotely ubytovávají pouze klienty, např. České a německé cestovky ( jde se dočíst i na recenzích daného hotelu), když se jedná o pobytový zájezd s privátní pláži. Tam by se tam potom Poláci nemuseli objevit.
Jestli vám vadí hodně Poláci tak to jste asi nepotkali Rusy.
Prioritně bych se vyhnul jim, mám spousty negativních zkušeností to samé známí. (Nevhodné chování, arogance, bezohlednost)

355
hodnocení

2x

Nehraniči tato diskuze náhodou s zakony.centrum.cz/... - hanobení národa, ...? Důvody vysvětlovat není třeba pokud je někdo zveřejnit nechce, ale přes to by mne zajímalo proč zrovna Poláci.

vilik*
I vy jeden.
Co když je tazatel náhodou velice útlocitný a chce severní sousedy ušetřit možných domnělých traumat z toho, že se s nimi nemůže domluvit kvůli jeho trestuhodné neznalosti jejich rodným jazykem? Aha?
Ale vy byste mohl mít problém se zmíněným zákonem, protože vás napadlo právě a jen to hanobení národa. Nejste vy náhodou tak trochu latentní rasista?
355

vilik: Tazatel nám tu z nějakých důvodů neprozradil proč mu vadí zrovna Poláci a tak si o tom můžeme myslet cokoliv. Rasista určitě nejsem a rozhodně není důvod abych se obával problémů s uvedeným zákonem. Také se nenechám tebou vytrollovat a tak nečekej, že se ti tu podaří se mnou rozpoutat nějaké bouřlivé dohady. :(

vilik*
Naopak, já bych čekal, že vaše dohady omezíte na volnou diskuzi, ne na otázku ohledně dovolenkové destinace.

hodnocení

1x
V Řecku jsem za ty roky potkal Poláků sotva pár, ale těch Rusů. Můžu tě ubezpečit že proti nim jsou Poláci klidné tiché myšky. A počítám že nenajdeš destinaci kde by jich nebylo jako kobylek.

hodnocení

0x
Na Korsice jsem Poláky nepotkala. Možná mluví anglicky, a tak o nich nevím. Byla jsem tam víckrát.
doplněno 20.08.20 09:36: Na Korsiku létalo letadlo z Vídně a bylo to výborné spojení pro lidi, co jezdí bez cestovky.
Letos zrušené kvůli koronaviru. Doprava soukromě je tady složitá. Letadlo Praha-Pisa anebo Vídeň-Nice, případně odněkud do Florencie a pak trajektem.
Převažují tady Francouzi, což je logické, protože ostrov patří Francii.
Jezdili sem autobusy, např Cajenda 5000kc tam a zpátky v daný termín. Bohužel, letos zrušeno.
Pak ještě rychlíky do Livorna a trajektem, nicméně tato varianta je extrémně drahá.
Jestli řídíte dva, pak auto. Anebo na placený zájezd s cestovkou - alpina má koupání v horách a moři s výlety do hor.
Na ostrově najdete nádhernou přírodu.
lord*
hodnocení

Díky za tip.

mathew
hodnocení

0x
Třeba jižně od Valencie, když jsme tam byli tak tam byli jenom Španělé, my a 2 rodiny Angličanů. Jižně od Říma to bude asi podobné a určitě by se dala najít i další podobná místa, kde budou jenom místní a pár cizinců

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]