Nejste přihlášen/a.
Mám i zkušenost ze Salzburku. Delegátka nám říkala... Nemějte komplexy, že neuděláte extra tržbu. Majitelé penzionu mají Čechy raději než bohaté Rusy a Poláky. Protože, kdo má na ubytování Čechy, má v noci klid a na pokojích pořádek.
Někteří podle některých jedinmců hodnotí celý národ nebo skupinu lidí a vůbec je nezajímá jaký je ten zbytek.
5x
My jsme, momentálně, v Miedzyzdroje - u Baltu. Poláků je tu dost a nemám problém. Jsou slušní - ubytovali nás, dají nám najíst a napít, v noci nás nechají vyspat. To vše za solidní peníz...
5x
Na dovolených se nevhodně chovají někteří Poláci, někteří Rusové, Němci, Italové, Angličané i někteří Češi.
Souhlas. Byl jsem před několika lety v Turecké Kappadokii. Například holanďani se nerozpakovali v jídelně kouřit při snídani.
4x
2x
Jestli vám vadí hodně Poláci tak to jste asi nepotkali Rusy.
Prioritně bych se vyhnul jim, mám spousty negativních zkušeností to samé známí. (Nevhodné chování, arogance, bezohlednost)
2x
Nehraniči tato diskuze náhodou s zakony.centrum.cz/... - hanobení národa, ...? Důvody vysvětlovat není třeba pokud je někdo zveřejnit nechce, ale přes to by mne zajímalo proč zrovna Poláci.
Co když je tazatel náhodou velice útlocitný a chce severní sousedy ušetřit možných domnělých traumat z toho, že se s nimi nemůže domluvit kvůli jeho trestuhodné neznalosti jejich rodným jazykem? Aha?
Ale vy byste mohl mít problém se zmíněným zákonem, protože vás napadlo právě a jen to hanobení národa. Nejste vy náhodou tak trochu latentní rasista?
vilik: Tazatel nám tu z nějakých důvodů neprozradil proč mu vadí zrovna Poláci a tak si o tom můžeme myslet cokoliv. Rasista určitě nejsem a rozhodně není důvod abych se obával problémů s uvedeným zákonem. Také se nenechám tebou vytrollovat a tak nečekej, že se ti tu podaří se mnou rozpoutat nějaké bouřlivé dohady. ![]()
0x
doplněno 20.08.20 09:36: Na Korsiku létalo letadlo z Vídně a bylo to výborné spojení pro lidi, co jezdí bez cestovky.
Letos zrušené kvůli koronaviru. Doprava soukromě je tady složitá. Letadlo Praha-Pisa anebo Vídeň-Nice, případně odněkud do Florencie a pak trajektem.
Převažují tady Francouzi, což je logické, protože ostrov patří Francii.
Jezdili sem autobusy, např Cajenda 5000kc tam a zpátky v daný termín. Bohužel, letos zrušeno.
Pak ještě rychlíky do Livorna a trajektem, nicméně tato varianta je extrémně drahá.
Jestli řídíte dva, pak auto. Anebo na placený zájezd s cestovkou - alpina má koupání v horách a moři s výlety do hor.
Na ostrově najdete nádhernou přírodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.