Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti se Smíškovou metodou? Byla jsem na první konzultaci, paní mi vysvětlila co a jak a moc se mi to zalíbilo. děkuji. Zd
Osobní zkušenost se Smíškovou metodou nemám, ale mám to v plánu na důchod. Doporučil mi to známý, který dělá maséra a má přehled. A na YT jsou o této metodě dostupná videa - sice jsou natáčené před několika lety, přehled o metodě i jejím tvůrci mi daly takový, že jsem ji vyhodnotila jako pro mě nejlepší možnost, cvičit s ní se dá do vysokého věku. Otevřete si videa ve dvou playlistech, které mají v názvu SM systém, videí je tam mnoho a je tam záznam z jeho kurzu na Slovensku.
Po operaci zad jsem Smíškovu metodu používala, absolvovala kurz, bez kterého to podle mne nemá smysl, dosud to cvičím a mou rehabilitaci to velmi urychlilo, dnes nemám vůbec žádné potíže. Nemyslím, že to v paneláku nejde a už vůbec, že by to venku byla nějaká hanba. Je ale třeba cviky provádět naprosto přesně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.