Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem už z těch opatření trochu zmatená. Myslela jsem, že u lékaře v ordinaci musejí být roušky, teď jsem se však dočetla na internetu, že od 1. září budou povinné roušky ve všech zdravotnických zařízeních... jak to tedy je? Teď ještě k lékaři člověk může bez roušky?
Díky za odpovědi
U všech psích zadnic, to tu blbou roušku nemůžete nosit u sebe pro jistotu všude?
K doktorovi bych si ji nasadil rovnou a vůbec o tom nepřemýšlel.
Vilíku, co má společného (ne)sterilní rouška se slinami na sáčku? O tom je řeč. O (ne)sterilitě, chci jen vysvětlení, nikoliv že to nechci slyšet.
Asi takhle novináři mnohdy napíší článek jen proto aby si zasloužili odměnu bez ohledu na kvalitu informací !
Nevím jak a kde je to oficiálně, ale od zrušení povinnosti nosit roušky na veřejnosti stále snad platí je nosit ve zdr.zařízeních. Před měsícem u OL-jedna paientka z 6 neměla roušku a hned jak sestra vyšla ji sprdla,Včera při kontrole u Diabetologa na místní poliklinice na vst.dveřích nápis o nošení roušek v chodbách,čekárnách a ordinacích-tyto ještě většinou totéž na vst dveřích !
Chodím do onkologické ambulance, neurolog, urolog. Já v čekárně i ordinaci roušku mám, pan doktor a sestry ne. Sestra ji ma zavěšenou na krku. V čekárně roušku mají všichni, někdo příjde, rozhlédne se a nasadí roušku i když přišel bez. Mám ji proto, že nevím a vidím, že ji ostatní mají, patřím k těm co ji vytahují z kabelky.
Je v tom hrozný hokej, v odkazu máte přehled některých krajů ohledně nošení roušek ze 17.8 Raději si roušku vezměte s sebou. e15.cz/...
Já byl dnes u zubaře (Praha). Na dveřích cedule jak kráva - vstup pouze s rouškou. Uvnitř pouze hygienistka, šel jsem s rouškou a před začátkem ordinačních hodin. Po zjištění, že jsem v čekárně sám, jsem roušku sundal. když jsem za hodinu opouštěl ordinaci, byla už čekárna plná - lidí bez roušek. A teď se v tom vyznejte: Odvolávám, co jsem říkal a říkám, co jsem odvolal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.