Nejste přihlášen/a.
Jestli jsem dobře porozuměl dotazu, dělala jste dříve pro úklidovou firmu, která uklízela v objektu, kam by Vás měli přiřadit i nyní. Teď máte zájem pracovat v jiné úklidové firmě, ale opět máte pracovat v objektu, kde jste měla nějaké problémy, na základě kterých Vás propustili. Já bych Vám doporučil o tom informovat jednatelku ve firmě, kam máte nastoupit a požádat, zda by Vás nemohla dát na jiný objekt. Samozřejmě nevím, proč Vás propustili, ale počítejte, že v té firmě, kde máte uklízet, si Vás určitě pamatovat budou, bohužel, tak to funguje. A jestli to bylo něco závažného, co jste udělala, budou žádat Vaši výměnu. Takže bych tomu radši předešel.
Jinak nevím, jak kde se vybírají uklizečky podle životopisu, ale situace na trhu práce je spíš taková, že firmy jsou rády za každého zájemce, není to opravdu pozice vrcholového manažera .
Správně Vás měli vybrat podle životopisu, nebo jej teprve budete při pohovoru předkládat?
Tedy to mít v životopisu /pracovní historie/ poznačeno a je to na nich, jak se s tím porovnají.
Přijmou - nepřijmou, nemusíte nic z očí do očí komentovat. Určitě ale svoje bývalé kolegyně a nadřízené pozdravit.
Nedělat ze sebe jiného /cizího/ člověka. Opravdu se až tolik nezměníte, abyste nebyla k poznání. Já jsem se do bývalého zaměstnání vracela dvakrát.
Také záleží, proč jste dostala výpověď. Ten důvod si musíte obhájit sama před sebou, jestli dostanete důvěru.
Také byste měla nastoupit do zaměstnání, kde se budete cítit dobře a chodit tam ráda. Prostě aby Vám to sedlo a vydržela tam co nejdéle. I když tyhle úvazky, a vůbec zaměření, nejsou žádná velká perspektiva a počítá se s častou obměnou pracovníků.
id 12.26 - však píši - Také záleží, proč jste dostala výpověď ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.