Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci si udělat náušnici, a zajímalo by mě, jak to funguje když mi někdo náušnici strhne, dokáže to ucho srůst?
Můžu si jí dát sám nebo mám jít raději za odborníkem? (20 let)
Chlap a gay jsou rozdílné světy.
Ucho nedoroste. To není ocas ještěrky.
Záleží, zda ho utrhne, nebo rozřízne. Obojí řeší chirurg a obojí má následek jizvu.
Pěsti se většinou do ucha nedávají, ale stát se může cokoliv. Udeřte první
Budete mít naušnici, jak gufero z hřídele vražené v lalůčku? Nebo jen hřebík?
Propíchnutí ucha - rozhodně odborníkem. Raději v nemocnici na ušním než u tatérů. Stržení náušnice a současného protržení ušního lalůčku bych se bála pouze v případě nějakého osobního konfliktu. Tak se tomu raději vyhýbejte. Mnohem pravděpodobnější se stržení náušnice při oblékání a svlékání svetrů a triček. To se mi stalo mnohokrát. Náušnice se tahem rozepne a vypadne. Bez zranění.
Já jsem si kdysi propíchl ucho sám ,spínacím špendlíkem.Úplně v pohodě,po kouskách,ale šlo to.Nejhorší byl konec(druhá strana kůže),to se natahovalo a nešlo propíchnout.Důležité je,mít něco v dírce,hned po propíchnutí,ať to nezaroste,když je to čerstvé.Dávno už naušnici nenosím,ale dírka nezarostla,vleze mi tam párátko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.