Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Živnostenský list - dotazy

Od: ladis* odpovědí: 4 změna:

1) Plati se a kolik za pozastaveni a obnoveni zivnosti?

2) za pridani zivnosti se plati 500,- - za kazdou jednu anebo kdyz jich pridam 10, tak platim taky 500,-?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ani za jednu z výše uvedených jsem neplatil nic. Historicky zpět cca 3 roky. Jednalo se o živnosti volné.

ladis*
hodnocení

Jakože přidání nové živnosti na starý ŽL, který je t.č. pozastavený, je zdarma?

Našel jsem něco o 500 Kč, ale neplyne z toho, jestli si za těch 500 Kč můžu přidat jednu další volnou živnost, anebo 10 volných živností

@ladis živnost jsem sice pozastavenou neměl při přidání oborů, ale šel jsem tam s tím, že budu platit. Obory (cca 5) jsem měl vypsané na papíře i s jejich pořadovými čísli. Paní to za přepážkou přepsala do formuláře, ten mi pak dala podepsat a řekla, že si mám za 3 dny přijít pro nový výpis. Takto jsem přidával již 2x.

ladis*
hodnocení

Ok, potvrzuji, ze se neplati za pridani nic.

Plati se asi jen pokud se pozaduje vydani prvniho zivnostenskeho listu...?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]