Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní smlouva na dobu určitou

Od: miska* odpovědí: 5 změna:
Zdravím končí mi smlouva 18 září ,pokud mi nepadají papír o prodloužení mohu odejít? Stačí když oznámí že chci skončit a už nemusím 19 přijít? Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím. Smlouva na dobu určitou skončí sjednaným dnem. Tudíž pokud se nedomluvíte na prodloužení, od 19. září nejste již zaměstnancem firmy.

figurek*
hodnocení

0x

jestli šéfíci chtějí abyste zůstal, pak by vám měli dát k podpisu doplněk stávající prcovní smlouvy. Podepíšete, smlouva pokračuje. Nepodepíšete, smlouva končí.

No a jestli vám smlouva končí osmnáctého, pak devatenáctého už nemusíte chodit. Jen byste si předem měl vyřídit nějaké ty výstupní papíry.

misaa*
hodnocení

Jaké papíry? To vyřizují oni v práci snad...nikdy jsem nic nevyrizovala pokud sem chtěla odejít prece odejdu

No tak jděte. Bože... zápočtový list Vám dají v den odchodu, kopii ELDP možná až v lednu příští rok, na to je čas.

hodnocení

0x

Zápočtový list by jste si měla pohlídat sama aby vám ho dali. Když se se na to vykašlou, tak největší problém budete mít vy, ne oni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]