Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sleduji někdo Policii Chigago?

Od: aja1946® odpovědí: 3 změna:

Nějak nechápu proč ty díly někdy nenavazují. Např. dnešní 16. díl neměl konec,v dalším pokračování by mělo navázat vyšetřování těch bomb, ale následoval 17. díl o něčem zcela jiném.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alena*
hodnocení

0x

Protože pokračování se odehrálo v Chicago Fire. Ony jsou 4 seriály - Chicago PD (policie), Chicago Fire (hasiči), Chicago Med (lékaři) a Chicago Justic (právníci) a někdy se prolínají a pokračování je pak v některém z jiných. Nejlépe sledovat všechny :-D Když nekoukáte na všechny, tak se to pak těžko v těch dalších vyhledává ale dá se to, jistě google pomůže ;) Ráda bych poradila, viděla jsem zatím všechny, ale už je tolik dílů a tolik sérií, že se to nedá pamatovat:-D

Já si myslím, že nemáte pravdu. Je to tak, jak píše Aja. Dva díly večer za sebo a nenavazují. Také mám tenhle seriál ráda.

alena*

Ale oni záměrně nenavazují, aby pokračování pak mohli dát v jiném jmenovaném. Ukončení případu v jednom ze čtyř najdete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]