Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.jsem po operaci Ilea a slepého střeva. Často ve večerních hodinách trpím těžkosti žaludku a pálením žáhy.mam předepsaný lék Omeprazol 20mg.Mohu prosím lék užít i ve večerních či nočních hodinách při obtížích? ( jinak mi lék pomaha) mockrát děkuji!
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Vidíte a já Omeprazol užívám, podle pokynů lékárnika, ráno, půl hodiny před snídani! Každý lékárník mi to zopakovává při výdeji nového balení. A na žahu buď sodu bikarbonu nebo pastilky Renie.
1x
Zkuste Maalox (antacidum), tekutý lék na zklidnění žaludku v sáčcích anebo v lahvičce. Vynikající.
Helicid mám též osvědčený. Lék na žaludek. Doporučuji k vyzkoušení.
Obojí ke koupi bez receptu v lékárně. Uprednostnuji Maalox.
doplněno 16.08.20 08:09: Pastilky Rennie mi až tak moc nezabírají. Používala jsem ale při zvracení, což je možný důvod, že mi nepomohly.
Helicid mám též osvědčený. Lék na žaludek. Doporučuji k vyzkoušení.
Obojí ke koupi bez receptu v lékárně. Uprednostnuji Maalox.
doplněno 16.08.20 08:09: Pastilky Rennie mi až tak moc nezabírají. Používala jsem ale při zvracení, což je možný důvod, že mi nepomohly.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]