Nejste přihlášen/a.
Ještě na základní škole (za normalizačního socíku) se občas stalo, že jsme se u pisoáru setkali se samotným členem OV KSČ a ředitelem školy v jedné osobě, a to při výkonu malé potřeby. Připadalo mi velmi komické, když jsme při močení postupně zdravili soudruha ředitele vzletným "Čest práci", a on nás s fanfulínem v ruce postupně informoval, že tady "Čest práci" říkat nemusíme.
No já jsem hlavně myslel, když na WC potkáte někoho známého. A podáte mu ruku, když vám nabídne svou?
Představuji si následnou situaci, kdy muž přijde k pisoáru, začne konat potřebu a teď ho pozdraví ten vedlejší konající /někdo z jeho známých/ a podává mu ruku...a kterou vlastně ruku? Podává se pravá ruka na pozdrav, ale co když ...atd. Vám se taková situace přihodila, nebo proč se vlastně ptáte, bulíku?![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.