Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aukro prodejce

Od: jan123 odpovědí: 7 změna:
Zdravím, chtěl jsem se zeptat ohledně nákupu na Aukru, zda mohu věřit nabídce či ne. Na Aukru vůbec nenakupuji a chtěl jsem se zeptat zkušenějších, jedna se totiž o výměnu skla pro Samsung S8, tak proto jsem nesvůj, abych dával někomu svůj telefon. Odkaz: aukro.cz/...
Děkuji, za všechny rady či doporučení.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Pokud má dotyčný prodejce velké množství komentářů a většina je pozitivních, vůbec bych se nebál. Tady u vašeho prodejce vypadá vše ok.

hodnocení

0x

Máte tam "zeptat se prodejce", tak toho využijte, nemusíte mu dávat své tel. číslo a nebudete nesvůj. Stačí se poptat přímo, co a jak?

doplněno 15.08.20 11:34:

To je doporučení, které poptává.

doplněno 15.08.20 19:00:

Jsem se upsal, pane dokonalý. Ještě jednou, poptává, tak odpovídám, že tam má "zeptat se prodejce", to je hlavní, navázat kontakt.

anoano

... je třeba vnímat psaný text.

anoano

... tak ještě jednou. Je třeba vnímat psaný text. Tazatel se neptá, zda dát někomu své telefonní číslo. Ptá se , zda dát z ruky svůj telefon ( rozuměj telefon jako aparát, ne telefonní číslo ).

anoano

... tak potřetí. Je potřeba vnímat psaný text. Tazatel se neptá, jak navázat kontakt, ani co je hlavní. Ptá se, zda dát svůj telefon z ruky. Rozuměj, vydat svůj telefon ( aparát ) někomu cizímu k výměně skla.

hodnocení

0x

Prodejce se zdá důvěryhodný, registrovaný od r.2013, za prodeje má pouze pozitivní hodnocení, nebála bych se. Navíc je na Aukru program na ochranu kupujících, více informací zde https://ok.aukro.cz/

Která nefunguje...vlastní zkušenost, že ochrana nefunguje, v případě podvodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]