Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věkový rozdíl

Od: malejdawe® odpovědí: 25 změna:

Ahoj,

jen dotaz mladý muž 30 let a žena 50 let...

Je to špatné?

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode*
hodnocení

6x
Dobrý den. V dnešní době bych na tom neviděl nic neobvyklého a špatného už vůbec ne. Jde jen o to jak dlouho to vydrží aneb co bude za pár let podnikat čerstvý šedesátník s čerstvou osmdesátnicí.
priklad11*

Stačí se podívat do Seznamek. Každá chce mladšího i o 20 let. Myslím ty nad 45. Jen jim nějak nedochází, že poptávka se musí kryt s nabídkou.

Věřím tomu, že pokud se ozve nějaký výrazně mladší, tak už s vyhlídkou, jak bude dědit.

Většinou jde oběma stranám o sex. Pořád se tu píše, že zatímco žena ve 40ti je na svém sexuálním vrcholu, tak muž ho má již v tomto věku za sebou.. Tak pak je logické, že hledají sobě rovné ;)

liska5
hodnocení

5x

Macronův syndrom.:-D

lidus*
hodnocení

4x

Ano je.Už za 5 let ne-li dřív vám nebude stačit. Krátkodobý vztah je v pohodě.

14.08.20 16:36
hodnocení

4x

Archeolog

hodnocení

3x

Proč ne, když nebudete kupovat kvasnice na svatební koláč a plánovat miminko. Každá hezká chvilka je fajn, zvláště pak, když nikomu neubližuje. ;)

vernon
hodnocení

3x
Neexistuje věkový rozdíl, který by byl tak velký, aby to vadilo.
Víc to vadí lidem v okolí, ale ty ať vezme čert...
Někdy není poznat, jestli je to matka, syn nebo milenec, milenka. Už se mi párkrát stalo, že jsem o tom přemýšlela. Drželi se za ruce. Ale že by mě to nějak zvlášť pobuřovalo, to ne.
Ale teď jsem si vzpomněla na jeden incident před Mekáčem v Praze. Starší žena okolo čtyřiceti nadávala mladšímu milenci o deset let určitě. Ponižovala ho na veřejnosti a říkala mu, že by si o něj neopřela ani kolo a nadávala mu sprostě. Těžce nesla, že jí dal kopačky. Stalo se to těsně po nouzovém stavu.
iv®
Starší žena okolo 40, teď jste mě pobavila.. Jsem v tom věku a stará se rozhodně necítím
Jedna 40-50 je lepší než tři dvacítky dohromady :))
priklad11*

A co takhle trojka, respektive čtyřka

hodnocení

3x

Nic není špatně. Dnes už to není jako dříve, kdy padesátnice byla bába v zástěře a s trvalou na hlavě, která seděla doma, vařila a vyšívala a třicátníci byli mladí bystří muži. Dnes jsou padesátnice často pěkné šik baby a někteří třicátníci opuchlí zakomplexovaní jelimani. Já su taky stará baba, ale když vidím třeba některé bývalé spolužáky mé dcery, jak sotva jdou s přetékajícím pupkem, tak bych si o ně ani kolo neopřela.*smich*

hodnocení

2x

Mám ve svém okolí manželskou dvojici, jsou spolu 35let a ona je o 14let starší, mají spolu 1 dceru. Letos jí je 75, jemu 61. Ona vypadá pořád dobře (bez plastik). On je sice chytrý (kdysi nedodělal VŠ), sečtělý a ve společnosti je fajn, dá se s ním bavit opravdu o všem, taky dobře vypadá. Ale praktický život mu nic neříká, nic doma neumí opravit a o co se pokoušel, to zmrvil, prostě nemehlo. Takže vše zařizuje, organizuje a vyřizuje ona. Navíc tedy ona opravdu skvěle vaří a má vždy ukázkově naklizeno. On ji poslouchá na slovo, když ve společnosti žena zavelí "jdeme domů", tak okamžitě vstává, pomáhá jí do kabátu a tak. Generálem je jasně ona, ale on si jí váží, není to hrané. A drží ho, co vím, pěkně zkrátka. Jestli se stane, že ona odejde dříve, tak on bude bez ní ztracen.

A mám kamarádku, která letos slaví 50 a žije s mlaďasem. Ona má děti dospělé, je rozvedená, on je svobodný, poznali se v práci. Nevím přesně kolik mu je, žijou jinde, znám ho jen letmo z fotek, ale bude tam možná ten 20letý rozdíl taky. Jsou spolu tak 3 roky. Ona je hodně aktivní, energická a přitom velmi empatická, on je podle vyprávění spíš takový pomalejší, takže se zdá, že spíš on občas nestačí jí než naopak. Tím nemyslím sex, myslím to celkově, ona je v tomto vztahu hybatelem, ale on to tak potřebuje a evidentně je s ní rád.

Takže na obou případech vidím, že je jim spolu dobře. Co by na tom mělo být špatně? Neobvyklé, to ano.

hodnocení

2x
Špatně to neni ale pečlivě zvaž všechna pro a proti
Mezi náma nevidim jediný pro
Zato proti toho vidim dost
Leč pokud tě přitahují starší ženy tak si to zkus je to jen tvúj boj
Kurna jak já sem rád že se mi líběj mladý holky a že sem ujetej jen na auta a burbon *palec*

asd1
hodnocení

0x

Jako syn a matka v pohodě *smich*

Ale proč ne, znám padesátnice aktivnější než dvacítky... Ale co až chlapovi bude 40 a jí 60.., 50 a 70 - tenhle rozdíl ničim neokecáš..

hodnocení

0x
Zralá je vždy dobrá, ale až bude přezrálá, tak bude chodit jinde. Možná dřív než se nadáš...

alk
hodnocení

0x

Ona se vám líbí asi proto, že vypadá tak na 30. Možná vám bude spolu dobře, ale ta žena, pokud není nějaká vlezlá, oprsklá, se stejně vedle vás bude cítit tak nějak vnitřně nepříjemně, jako v tom smyslu, že jste pro ni moc mladý.

hodnocení

0x

Špatné to samozřejmě není, záleží na osobním pocitu. Pro mne osobně by o hodně mladší partner nebyl, připadala bych si, že spím se synem nebo dokonce s vnukem a také bohužel existují předsudky okolí.

liska5
hodnocení

0x

Na dlouhodobý vztah asi ne, ale nějaký čas by si mohli užít.

Vadit to bude spíš těm okolo.

hodnocení

0x

Paní Libuše Švormová (herečka), je 38 let provdaná za mnohem mladšího muže. Je to vždycky záležitost těch dvou, nedá se paušalizovat.

joudic*
hodnocení

0x
Macron party

hodnocení

0x
Hugh Jackman má taky o 16 let starší manželku hodně let.

vilik*
hodnocení

0x
Taky tady máte tu reklamu, která se ukazuje mně? Je na ní ženská v sauně a text kvalitní řezivo.
A když to rozkliknu, jsou tam jen nějaké blbé OSB desky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]