Nejste přihlášen/a.
Příběh v příběhu.
1 Pistolník
2 Tři vyvolení
3 Pustiny
4 Čaroděj a sklo
5 Vlci z Cally
6 Zpěv Susannah
7 Temná věž
8 Závan klíčovou dírkou
Promiň, ale pokud jsi schopná napsat "sérije" s J, pak docela pochybuji, že pochopíš všechny vrstvy v Kingových dílech, kterých je vždy celá řada i v jedné knize.
Navíc ten dotaz je trochu nesmyslný už z podstaty - pokud si to četla, tak přece znáš děj i vnořené dějové linky, souvislosti, a snadno srovnáš s tím stupidním filmem...
já teda Kinga nečtu, ale Temnou věž jsem jeden rok sháněla pod stromeček pro dceru. to na výpisu nejsou normální knihy, ale komiksy, ne?
teď jsem na koukala na netu a jo, vy zmiňujete komiksovou sérii, ale chcete ji srovnávat s knižní sérií. to je potom jasné, že vám počet knih nebude vycházet, zvlášť když ten komiks se (prý) tak úplně nedrží knižní předlohy. co jsem koukla na recenzi prvního dílu, tak v něm bylo zmiňované, že čerpala ze čtvrtého dílu knižní předlohy, v něm byl příběh z dětství hlavní (?) postavy, takže v komiksové sérii z ní udělali díl první. to je potom jasné, že počty a názvy dílů se budou lišit. jedná se sice o stejný (základní) příběh, ale různá zpracování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.