Nejste přihlášen/a.
Prosím o rady a názory, nechci poučování. Věc se má tak. Já vdaná, jsem na chatu potkala ženatého muže. Začal vztah založený na sexu, povídání, mazlení a setkávání u kávy. Teď mám podezření, že pod jiným nickem si píše (nevím jestli jen píše) s jinými. Byť mě ubezpečoval, že ne. Je mi s ním moc fajn, ale tohle by náš vztah z mé strany ukončilo. Jak mám zjistit, že je pod tím nickem on? Znám ho pod určitým nickem a kdykoliv si prohlíží nick, který znám já, za pár minut se otevře i ten mně utajený. Jako by prohlédl co má na jednom a pak přešel na druhý. Mám oslovit ženy, které tam má zanesené jako kamarádky? Nobo jakou fintou ho odhalit. Mám už i telefon na toho za tím mně utajovaným nickem, ale je stále nodostupný. Chci to vypátrat za každou cenu, pro klid v duši a pro pomstu. Já vím, je to hnusný, ale já musím... Děkuji
Takže bez poučování. Jsi dalším zářezem na pažbě. Dej si do tý seznamky svůj druhý nick a oslov ho. A uvidíš, na čem jsi...
Mám oslovit ženy, které má zaneseny jako kamarádky... A co se jich budeš ptát? Kolikrát a jak to spolu dělají?
Chci to vypátrat pro klid v duši... Závidím Ti, že Tě na duši nic jinýho netrápí.
Klokoci, vzpamatuj se, dokud je čas...
Zmena nicku je dobry napad, ale mohl by to prokouknout a obcas lidi uzivaji stejny fraze, smaily a podobne.
doplněno 20.04.10 16:36:jeste..v mailech se da vycist i IP..jen tak okrajove
Lapi, to snad ano, ale muze o sobe napsat neco jinyho, nez je skutecnost a mlada pani bude tam, kde je ted. Jedine, ze by se nekde sesli.
Ale trápí, moc trápí. Nejde to jen tak říci: hele já si myslím, že nemáš jen mě a tak to ukončíme. Potřebuji mít jistotu. Sice jde většinou o "kamarádky" z opačného koutu republiky a o dost mladší, než je on sám (mohl by jim dělat tátu). Ale založím si jiný nick a zkusím to na něj. Díky za radu
Myslíte ,že má vztah budoucnost, zamotáte se do toho, třeba Vás to pak bude mrzet. Nejste v manželství spokojená, nebo hledáte jen dobrodružství? Nic mi do toho není, ale abyste nenarazila.
Myslela jsem, že bychom spolu mohli žít. Můj ani jeho manželský život není ideální. Tohle zjištění je pro mne moc důležité proto, abych věděla jaký doopravdy je a neměla pak doma notorického záletníka.
no to ze jste si vy myslela ze byste spolu mohli zit je sice velice pekne ale jak vite nebo jak jste prisla na to ze i on chce to same? pokud by to chtel tak vam to rekne a pak by teprve zacalo to vase opravdove poznavani a prave pri tom poznavani byste velice rychle prisla na to zda to je clovek se kterym chcete dale zit nebo ne... To co vi delate je velice pubertalni
PREJI PRIJEMNOU ZABAVU
Souhlasím s jiným nickem.Sama jsem to zažila a zjistila že ten ,,rádoby" solidní přítel a slušňák se jen baví a nudí. Zkoušel kolik žen mu na to naletí a kompenzoval si tak své trauma z toho, že ho odmítla jiná žena pro jeho dluhy a lhaní. Stačí požádat kamarádku s jiným nickem , aby se mu ozvala a pravda se ukáže. Hodně štěstí!
Mám pár známých,kteří se takto seznamují pod více nicky a je celkem zajímavé je poslouchat jak se pak na účet svých tzv.netových milenek baví.
Jestli máš kamarádku, tak at se ona se svým nickem na něj doráží, uvidíš jak bude odolný. Když se s ním bude chtít sejít, jděte tam obě. Nebo klidně se spoj s těma kamarádkama, jednou jsem to udělala, ne na internetu, to bys viděla co udělá ženská ješitnost, jak se rozpovídala dokonce i prstýnky co jsem nosila já, nosila ona přede mnou. Samozřejmě byl hned konec. Jednou taky jsem jednoho zkoušela, kamarádka mu zavolala, že je jako z práce, a že se jí líbí, taky hned se lapil, chtěl rande, jsou různý fígle když chceš zjistit jestli je věrný. Ale málokterý odolá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.