Nejste přihlášen/a.
To, co mne jako laika napadá je to, že budete mít nějaký problém psychický. Vypěstovala jste si asi nějakou "čůrací" mánii, nebo co. V první řadě dojděte k lékaři, aby Vám udělal potřebné vyšetření týkající se ledvin a močového měchýře. Pokud tam bude vše v pořádku a problémy budou přetrvávat, položila bych otázku jemu. Podle mne Vám poradí lépe než někdo, kdo nemá potřebné vzdělání.
Urgentní mikce, možná, těch druhů poruch je samozřejmě více.
Nechte se vyšetřit celkově na urologii a na urodynamiku /to je standart/. Možná dostanete léky /mě pomohly/ a poukaz na speciální cvičení /rehabilitaci/ pro Vás.
Noste inkontinenční vložku a jak již je napsáno výše, podívejte se zatím na cviky na zpevnění pánve a zkuste si je.
Něco podobného, co popisujete, jsem zažila u syna, když chodil poslední rok do školky. Objevilo se mu to na podzim. Začal na malou chodit čím dál častěji, ráno jsem z toho byla na prášky, protože byl na WC několikrát takřka za sebou. A na cestě do školky (školku jsme měli na kopci obklopenou parkem) musel znovu. Přitom když se zabral do hry nebo se díval na pohádku, tak vydržel, měl to také takové "nárazové". Učitelka v MŠ nic neříkala, takže si ani ničeho nevšimla. Dětská lékařka ho prohlédla a nechala provést laboratorní testy a nic se nezjistilo, vše bylo ok.
V té době jsem znala léčitele (bylinkáře), tak jsme naklusali k němu. Poléčil ho energeticky a vyfasovali jsme medvědici lékařskou, která se brala se špetkou jedlé sody, 2 týdny. Výluh jsem dělala, co si pamatuji, takto: centrum-bylin.cz/... Mělo to dost divnou chuť, nebylo to hořké ale pachuť to mělo. Takže jsem to ze solidarity pila s ním také, abych mu to ulehčila. A po pár dnech se to začalo zlepšovat, ke konci druhého týdne už vše ok.
Můj názor: 1) nejdřív zaběhněte k lékaři na prohlídku a laboratorní testy 2) Když vás prohlásí za zdravou jako syna, tak bych díky své zkušenosti zkusila tu medvědici s jedlou sodou. Mně osobně to solidární popíjení tenkrát nijak neovlivnilo a určitě neublížilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.