Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké filmy nahrát

Od: zavinac® odpovědí: 11 změna:

Zdravím,,,chsi si nahrát na Ulož to nějaké dobrodružné filmy nedáte typ?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No... pokud chcete něco nahrát na Uloz.to, tak nejspíš sám víte co tam nahrát chcete... Ale pozor na to, je to nelegální.

Předpokládám, že jste si spíš chtěl něco stáhnout na podívání...

Dobrodružných filmů jsou mraky s nejrůznější tematikou. Můžete zkusit Hobita a Pána prstenů. Podívat se na Jurský svět, Cestu do pravěku.

Dobrodružných filmů a seriálů jsou desítky či spíše stovky...

Můžete mrknout např. do žebříčku na ČSFD: csfd.cz/...

hodnocení

Nemáte pravdu že jsou nelegální jsou i ty pomalé zadarmo .A na pána prstenů a pod.jsem stará..To nemyslím díky

Vy jste mě nepochopila... já píšu o tom, že nahrát film na internet je nelegální.

A proč myslíte, že jste na Pána prstenů stará? Kniha vznikla v letech 1937 - 1949. To není žádná moderna... jen filmaři si na zpracování takové látky léta netroufali... V roce 1978 a 1980 byl animovaný pokus, ale nesetkal se s úspěchem.

hodnocení

Nemám ráda takové filmy zkrátka,,,Filmy třeba myslím s Harisonem tam nějak jak ztroskotal a pod...

jestli máte na mysli Harrisona Forda, tak klikněte na uvedený odkaz csfd a jako herce si zadejte Harrisona F. ono se vám to tam najde. (píše se se dvěma r)

příklad dobrodružného filmu zde

ps: když se mluví o nahrávání tak to znamená že máte nějaký film a ten chcete umístit na ulozto. druhá věc je stahování, to znamená, že něco co už je na ulozto si přehrajete na svém počítači.

Harrison jak ztroskotá? Jestli myslíte Šest dní, sedm nocí, tak to je romantická komedie, nikoliv dobrodružný film, ale budiž.

Dobrodružná s Harrisonem Fordem by mohl být třeba Indiana Jones, případně Hvězdné války.

priklad11*

Nedávno někdy ráno ve 4 jsem se díval na film. A to po několikáté. Ten nemá chybu. Hraje v tom Fonda, Bronson, Cardinálová.

Tenkrát na západě

hodnocení

2x

Pokud chcete, aby to bylo dobrodružné, ale tak nějak se předem vědělo, že to dobře dopadne, aby tam hráli pěkní herci, aby to bylo v neokoukaném prostředí... Zkuste Zorro: Tajemná tvář, Honba za diamantem. Jestli je to na Ulož.to, nevím.

hodnocení

Tajemná tvář mi nic neříká zkusím to díky

Zorro: Tajemná tvář se název jednoho filmu. (Za Zorro je dvojtečka, ne čárka.)

hodnocení

díky,ale to není pro mne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]