Zdravím, nedávno jsem byla v noci s klukem venku a když jsme se setkaly dal mi kytku. Potom jsme se procházely po městě a povídaly si to bylo prostě super. Pusu jsme si nedaly ani jsme se neobjímaly. Druhý den mi napsal jak mi to moc slušelo a jestli si to ještě někdy zopakujeme. Píšeme si úplně každý den. Bylo to rande? Bere mě jako kamarádku? Děkuji za odpověďi
16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ivanh*
5x
Pokud si opravdu píšete, měla byste se naučit psát. Možná mu zatím 3-4 hrubky v každém řádku nevadí, ale i to se může změnit.
Zdravím. Je jedno jak tomu chcete říkat. Důležité je, že jeho zájem o Vás trvá a pokud si píšete každý den, tak se zeptejte přímo jeho jak Vás bere. My ho neznáme a do hlavy mu nikdo nevidí. Ale radím - více se scházejte a méně si pište!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.