Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zachránit lásku?

Od: njkklan22 odpovědí: 9 změna:
Často se zaměřuju na horoskopy. Někteří tomu nevěří, ale z části na tom něco pravdy je. Ten můj, řekněme vysněný muž je ve znamení berana. Četla jsem, že nemá moc trpělivosti a chce aby mu každý hned vyhověl. Už mě asi 3 dny přemlouvá, abych mu poslala svoji fotku. Jenže se mi do toho moc nechce.. Teď nevím co dělat, protože je takový sobec a všechno je u něj rychlý. Mám mu tu fotku poslat? Nebo už je u něj pozdě.. Nevím jak se mám k takovému znamení chovat.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Bez ohledu na znamení a horoskopy - nedělejte nic co nechcete. Nenechte sebou manipulovat. Používejte svůj vlastní rozum!

hodnocení

4x

Co chcete zachraňovat *sok*? Lásku? Jakou? Vždyť mezi vámi (minimálně z Vaší strany) žádná není. Kdyby byla, brala byste ho takového, jaký je a na nějaké horoskopy byste ani nepomyslela. Jak dlouho se znáte? Že je rychlý a sobec jste zjistila osobně, nebo jste to vyčetla z nějakého pochybného nesmyslu. Pokud budete hledat partnera pomocí horoskopu, je mi Vás líto. Asi se nikdy nevdáte.

hodnocení

4x

Láska buďto je, nebo není. Jestliže je, tak není potřeba nic zachraňovat, jestli láska chybí, tak žádné zachraňování nepomůže.

figurek*
hodnocení

2x

jj, tady názorně vidíte, proč šamani a věštci ještě nevymřeli a hned tak nevymřou.

Jestli vás to uklidní, pak světlo nejjasnější hvězdy souhvězdí Berana k nám letí 65 let. Pravděpodobně vyletělo mnohem dříve, než ten váš vysněný muž přišel na svět.

Měl bych jednu radu pro záchranu vaší lásky : Fotku mu pošlete a čtěte lepší literaturu.

senior
hodnocení

1x

Používejte svůj vlastní rozum. Na horoskopy se můžete podívat, ale řídit se nimi nemusíte.

Trošku nechápu, píšete Váš vysněný muž! Pokud k němu cítíte lásku, tak mu pošlete fotky hned dvě. Nečekejte na nic.

Kujte železo, dokud je žhavé, žádné okolky, když si dva sednou, cítí lásku, přitažlivost, není proč se upejpat.

Takže zpytujte svoje vědomí - proč se Vám nechce posílat foto. Má to nějaké vysvětlení?

hodnocení

1x

Neřešila bych znamení. Jsme oba berani, spolu v manželství 37 let. Je to spíš o respektu, toleranci a ohleduplnosti, schopnosti se domluvit a vyjít si vstříc. Pokud Vám to není příjemné, napište mu to narovinu, jednejte zpříma.

hodnocení

0x
Dělej to, co chceš ty a ne to co chce někdo jiný.
Navíc ty horoskopy a znamení zvěrokruhu. Víš, že to se skutečností nic moc nemá?
V každém souhvězdí je slunce jinak dlouho, rozhodně ne od 21. v měsíci do 21. následujícího měsíce. V některém je jen pár dní, v jiném třeba zase 44 dní.
Navíc by jich muselo být třináct, neb slunce prochází třinácti souhvězdími. Tím třináctým je souhvězdí Hadonoše.

gordon
hodnocení

0x

chjo...a chod s takovou holkou co veri na horoskopy a nesmyslne tomu vztahu hazi klacky pod nohy...je presvedcena, ze pokud ses narodil ve znameni berana tak ses jasnej a uz ti to nikdo neodpare. Typek by mel zjistit, ze resit takove kraviny nema za potrebi. No a holka at si zivot klidne podle horoskop planuje...ale sama.

Jestli je tvoje priorita do vztahu to jakej ma clovek horoskop nebo to jestli mate stejnou oblibenou barvu tak to teda potes koste.

jecko
hodnocení

0x

Také jsem ve znamení Beran a trpělivosti mám více než běžný člověk (manželka mi to několikrát říkala). A nevím o tom že bych chtěl, aby mi někdo hned vyhověl. Jestli to s těmi znameními funguje, tak to určitě neplatí na všechny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]