Nejste přihlášen/a.
5x
A nebo že by opravdu byly jen 2 biologické možnosti, a ty tanečky okolo padesáti jiných konečně nikdo normální nebude brát vážně?
4x
Při minulém sčítání to bylo také..dokonce pokud si pamatuji pokuta až 20tis Kč.
Nic jsem neřešil..neodevzdával (tedy ani formuláře nepřebral) a nedostal pokutu ani korunu.
Klid..
Důvod?
Nehodlám věnovat svůj čas a energii na něco, co o mne stát stejně ví, jen je líný (nebo neshcopný) si to dát dohromady.
Už tak toho po nás stát chce dost a dost a já se prostě v tomto případě "vzbouřil" (ano, je to přehnaný výraz), ale nehodlám stále skákat jak stát pískne.
Ale jinak kdyby se někdo ptal, byl jsem dlouhodobě v zahraničí, bez přístupu k internetu a poště..a nikomu do toho nic není.
4x
Ze zákona je účasty na sčítání povinná, a dokonce je povinné úplně a pravdivé vyplněná sčítacích dotazníkú. A skutečně je možné ze nesplnění tétop pvinnosti udělit pokutu, ale není to automatické. Případnou pokutu budou udělovat obecní a městské úřady a magistráty a ty na zákloadě individuálního posouzení rozhodnou, v jaké výši pokutu udělí a zda vůbec. Takže: PoutAA UDĚLENA ÝT MŮŽE, ALEZDALEKA NE VŽDY. Přečtěte si toto.
4x
A nebo třeba do té doby oslepnete nebo vám v rozhodujícím okamžiku vypnou elektřinu. Raději nedomýšlet - prostě hrůza. Nejhorší je smrt z vyděšení (necelých osm měsíců před sčítáním).
1x
0x
Nedělá mi to problém. Posledně taky ne.
Ale zamyslel se někdo, že s pouhou platební kartou o nás stát může vědět krom lokality i místa, kam chodíme a v jakých regionech se pohybujeme. Stačí platit katou a vybírat z bankomatů.
Jaký to má tedy smysl? To má stát stále bordel ve využití dat z institucí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.