Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce v pojišťovně-zkušenosti

Od: katarina* odpovědí: 6 změna:

Je tu někdo, kdo má zkušenost s prací v pojišťovně nebo bance? Měla bych začátkem září nastoupit do jedné pojišťovny, tak mě zajímají reálné zkušenosti...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jistě vás zaučí, tak si nelamte hlavu dopředu. Klídek.

katarina*
hodnocení

O to nejde, nebojím se...dokonce se na to těším. Jen mě zajímaly zkušenosti lidí s touto prací.

nuninek

Dobrý den, sestra kdysi pracovala u Generali pojišťovny, dnes je to asi ČP nebo se to sloučilo nebo tak nějak. Práce ji bavila, ráda komunikovala s lidmi a tak, ale peníze samozřejmě hrůza, ženský u přepážek pořád nadávali, navíc nedali co slibovali, odměny na vánoce typu 400,- hrubého brutto, někdy ani to ne...Také záleží zda máte fixní plat, nebo je závislý na tom kolik "uženete" klientů...apod. Nakonec toho nechala, lidi dnes nemají prachy a pojišťováky nějak v lásce. Práce na přepážce ji bavila, ale obvolávání a přesvědčování klientů, kdy Vás každý druhý pošle do "oněch" míst už moc ne, proto také skončila nakonec...ale je to 4 roky zpátky, třeba je situace už lepší...nakonec zkuste a uvidíte, odejít ve zkušebce nebo po první výplatnici se dá vždycky :)

hodnocení

1x

Taky jsem to před lety zkusila. Ze začátku ok, ale potom už mne jen nutili vyhledávat nový a nový klienty stylem vem si telefonní seznam a obvolávej lidi. Na to jsem fakt nervy neměla.

Kamarádka před cca 15 lety zpracovávala data, práci ji pořád jen přidávali. Nakonec trávila v práci i více než 12 hodin, ale placeno jen 8. Zhroutila se z toho a skončila na 6 týdnu v blázinci na krizovým oddělení.

re4zon
hodnocení

0x
To se bude lisit podle konkretni firmy a hlavne podle pozice, jine zkusenosti bude mit obchodni reditel, jine uklizecka. Nebylo by spatne upresnit, co tam mate delat..
katarina*
hodnocení

Měla bych být klasicky na přepážce, později už tam být osobně méně často a vytvořit si vlastní základnu s klienty

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]