Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nafouklý obal od masa

Od: babulka® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, přítel koupil ,,čerstvé maso,záruku má ještě týden,ale všimla jsem si,že je obal nafouklý,mohlo to být způsobené převozem?v chladící tašce,maso je jinak v pořádku ale nerada bych riskovala díky,jedná se o maso kuřecí

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Někdy je to maso baleno v ochranné atmosféře a to dělá to nafouknutí. Takže masu nemusí být nic. A jak tu bylo napsáno, poznala byste to podle čichu po otevření.

bvxd
hodnocení

1x
Otevřete to a čuchněte si. Zkažené maso přeci pozná každý.

liska5
hodnocení

1x

Hlavně maso dostatečně propečte a nekrájejte upečené na prkýnku, kde jste před tím porcovala to syrové. I nůž a ruce mezi tím umýt. Jistota je jistota.

hodnocení

0x

Nafouklo se to tím vedrem. Masu nic není. Vybalte a spotřebujte hned. Nebo ho dejte do lednice a uvidíte zítra, jestli chladem ten nafouklý obal nespadne.

hodnocení

0x
Masu nic nebude
Já to dělam tak že po koupi maso s těchto obalú vyndam omeju a dle toho co snim zamýšlim bud de do mikrotenáku a mrazák nebo do mísy a po další úpravě se sežere *smich*
Maso v tom vakuovanym obalu nenechávám mam stim špatnou zkušenost dlouho nevydrží

hodnocení

Děkuji všem:)-přece jen jsem chtěla vařit i pro malé dítě tak jsem byla opatrnější:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]