Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechce se mi na rande, mám to přesto risknout?

Od: elton odpovědí: 13 změna:

Ahoj,
po měsíci mám domluvený rande, nebo spíš kafé s holkou, ale nechce se mi na něj :D
Před měsícem jsem měl rande, na které jsem se vyloženě těšil, byl jsem nervózní aby to dobře dopadlo, záleželo mi na tom. A měl jsem představu, že s tou holkou procestuju prázdniny po ČR. Což se nakonec nekonalo.

Tady kdybych na to rande šel, tak by to bylo spíš "Tak co jinýho bych dělal doma"
Ale co mě uplně odradilo, tak komunikace. Ona bydlí v centru a přes prázdniny nechce utrácet za šalinkartu tak všude chodí pěšky. Já zas nejsem z Brna a všude jezdím autem. Tak navrhla druhou kavárnu a to jsem ji napsal, že ta je fajn, že to je nejblíž Béčku, kde můžu stát. Načež mi napsala "Božíčku, s tebou jsou jen problémy."

Rudo před očima. Ona tyhle věci řešit nemusít a já ji chtěl jen nějak vysvětlit, že prostě auto není kolo a nemůžu to píchnout kamkoliv :D Načež jsem ji řekl, že jsme se asi špatně pochopili, že to je ok, tak mi navrhla že se můžeme klidně vidět později, tak jsem napsal ok budu se těšit a na to mě ani neodpověděla :D

Což je takový...já nevím, divný. Vždycky mně aspon holka odpoví minimálně "Já taky" :D

Co si o tom myslíte? Já mám pocit, že to je takový to klasický jedna schůzka a dost, že té holce o nic moc víc ani nejde. :D

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bulik*
hodnocení

6x

Hele buď nad věcí, ber vše lehce, na rande běž, nic si od toho neslibuj, vyzpovídej ji kolik má sourozenců, jaké má zájmy, kde pracují rodiče, co by chtěla v životě dokázat, pak ji dej pusu a běž domů a nepiš ji jako první.

nvfx
hodnocení

6x
Jestli si hned před prvním rande pindal, že místo je blbě a já nevím co ještě, tak ji to asi otrávilo. Na rande jdi, osobní setkání je něco úplně jiného než zprávy.

hodnocení

5x

Zdravím. Nechce se Vám, tak se do ničeho nenuťte. Vy nemáte dobrý pocit z ní, ona z Vás. Už předem jste jeden z druhého otrávení. Škoda času. Ale pokud s někým chcete jít na kafe, proč ne..?

asd1
hodnocení

4x

Zjistila že ti na ní moc nezáleží, když nejsi ochotný dorazit na místo které navrhla jako první. Tak hledá někoho spolehlivějšího s lepšíma organizačníma schopnostma.. Já na jejím místě bych se rovnou omluvil že rande rušim, protože kdo kvůli mě není schopný/ ochotný ujít kilometr pěšky nebo šalinou, tak mi nestojí za to abych s nim ztrácel čas...

liska5

Já to taky tak vidím.

Holka si poradí a on řeší pro ni nepochopitelné. Kdyby zaparkovak o dvě ulice dál a došel, tak dobrý.

Asd i Liško: Musím se tazatele trochu zastat. Dívce se nechce platit za dvě jízdenky (z centra a zpět do centra), tazateli se nechce platit za jízdu do Brna, dvě jízdenky (do centra a z centra) a pravděpodobně ještě za minimálně dvě kávy. Jako žena celkem samozřejmě očekávám, že ten, s kým mám mít rande, vyvine nějakou inciativu, organizační schopnosti atd. Ale všechno má své meze. Pokud on za mnou přijede do Brna, přijedu já za ním někam na předměstí. Protože představa, že se dá zaparkovat "o dvě ulice dále", je utopie. A poznámka dívky ve stylu "božíčku, s tebou jsou problémy", je poněkud sebestředná.

Tazateli, na rande je´d, ale bu´d připravený, že další rande už nebude. Tak to alespoň nějak na úrovni a dospěle ukončíte. Nepřijet a vymlouvat se na cokoli, není chlapa hodno.

liska5

No jo, já nepostřehla, že on není Brňák. Tak to sorry. To si zas mohla ona odpustit tu poznámku o problémech a spíš vstřícně poradit ohledně parkování. Asi to nebude altruistka.

tak
hodnocení

3x

Být tebou, tak na rande jdu. Už trošku víš, co můžeš čekat, tak nebudeš tak nervozní. Ale co ty víš, třeba budeš nakonec spokojený. A když ne, budeš hledat dál, Prostě hedáš partnerku, se kterou by jste si sedli.

senior
hodnocení

3x

Nenech se odradit počáteční kostrbatou komunikací. Oba se neznáte, učíte se co a jak.

Děvče nemá peníze, tak napsala to, co napsala, z jejího pohledu to je normální a nemá ani potuchy, co znamená mít auto, starat se o něj a mít určité povinnosti ohledně jízdy a parkování.

Takže určitě se sejít a poznat se, nedělat unáhlené závěry.

Třeba si naživo sednete.

A když ne, tak jste si to alespoň zkusili. Můj známý se takhle seznamoval a půl roku trvalo, než se slečně přizpůsobil, za půl roku komunikace úplně v pohodě. Ale už byli starší.

Což u vás ještě ne, tak dlouho se neseznamovat, protože je čas prázdnin, již srpen, neoddalovat a jít na schůzku.

hodnocení

1x

No já si myslím, že jí došlo, že byste si "nesedli" tak to nechala plavat a už se ani neobtěžovala formální a nic neříkající odpovědí. *co* A tím "později" vlastně myslela nikdy, ale nechtěla to napsat přímo. Asi jí v tom bránil smysl pro takt.

elton
hodnocení

Napsala později ale napsala i s časem. Neopsal jsem tu komplet konverzaci aby to nebylo zbytečně dlouhy :D

V tom případě tam jděte a uvidíte. Pak byste si to mohl vyčítat a mohl byste na to pořád myslet.

liska5
hodnocení

0x

Jdi tam...Je lepší litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili nic.

Aspoň si uděláš jasno. A případně vykročíš sám s chutí vstříc novým zítřkům, novým šancím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]