Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Společnost ve které jsem provedl registraci chtěla každý měsíc za provedené služby peníze. Služby jsem nevyužíval společnost si brale po dobu 11měsícu peníze z mé karty kterou používám na výběr z bankomatu. Ve výpisy z internetového bankovnictví je uvedeno číslo karty a v poznámce nakup přes internet. Jak postupovat? V bance si nechat provést kopii výberu a nahlásít to policii? Nebo vše jinak? Děkuji.
Nechápu o co ti jde a co by eventuelně měla policie řešit. Uzavřel jsi smlouvu a společnost se podle ní chovala. Je jedno jestli ti poplatek strhávala z karty nebo jesti bys ji dal souhlas s inkasem z účtu - oni byli připraveni plnit své služby. To, že tys je nechtěl a smluvní vztak nezrušil, to opravdu nikohho nezajímá.
Jestli jste neměl o placené služby zájem, neměl jste si je objednávat. Registrací jste projevil souhlas s podmínkami zmíněné společnosti (pročetl jste si je vůbec?), společnost jedná podle nich.
Podle mne to není případ pro policii.Poradila bych registraci ukončit (postupujte podle podmínek společnosti).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.