Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

The Sims 4

Od: denzle odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, myslíte, že bych na tomhle notebooku rozjela The Sims 4? datart.cz/...
Vůbec se v tom nevyznám, tak bych prosila o radu. Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x
kupte si notebook za 7000 z bazaru a mnohdy to bude lepsi delo, nez to co se prodava nyni pod 20 nove... jinak Sims4 vam pude, pritelkyne to hraje na mem starem laptopu z roku 2008, za ktery bych v bazaru nedostal ani 1500

hodnocení

0x

Rozjedete, ale nepoběží kdovíjak dobře, i když se jedná o už 6 let starou hru. Noťas za 7 tisíc jsou vyhozené peníze nejen kvůli výkonu - bude mít katastrofální displej a klávesnici. Umax navíc není zrovna etalon spolehlivosti. Použitelné notebooky začínají někde na 12 tisících a hledal bych HP nebo Lenovo.

denzle
hodnocení

Děkuji za odpověď :) můžu se zeptat, co si myslíte o tomto? datart.cz/...
Je to Lenovo, a původní cena byla 13 tisíc, tak nevím, no

O chlup lepší, určitě raději tenhle.

Ještě poradím, vyhněte se nákupu ve velkých e-shopech a elektrech (Alza, Okay, Datart, ElectroWorld). Bývají dražší. Zkuste třeba tsbohemia.cz, mironet.cz nebo si najděte nejlevnější e-shop na heureka.cz.

denzle
hodnocení

Super, díky moc:)

Já bych vám ale opravdu radil hledat cenově výš. Také záleží na tom, zda potřebujete DVD mechaniku nebo si ty Simíky stáhnete? Většina notebooků už dnes mechaniku nemá.
Jinak ty původní ceny jsou jen marketingový výmysl. ;)

denzle
hodnocení

Super, hrozně dlouho jsem hledala nějaký, co by se mi vlezl do ceny. Omrkla jsem ho, a nejspíš kupuju. Děkuji moc

mathew
hodnocení

0x

To těžko, protože se tam ta hra ani nevleze. Na ten druhý se vleze, ale pořád bude mít co dělat s tím, aby na něm vůbec běžel Windows a ne tak ještě něco dalšího.

Nic levnějšího co by šlo použít není notebooky.heureka.cz/...

hodnocení

0x

Chce to aspoň 120 GB pevného disku (minimálně!), jinak se to tam nevejde (přihlédněme k tomu, že jsou různé datadisky, downloady a podobně).

Navíc to bude vypadat strašně, bude se to sekat. I na notebooku za 12 000 to bude bída, ale bude to aspoň hratelné.

A určitě nenakupovat na datartu, ale ani nekoukejte jen po ceně, ohlídejte si, že obchod má dobré hodnocení a není to nějaký noname shop, kde vás okradou. Hlídat třeba počet a kvalitu hodnocení na heurece.

Měla jsem podobný jako tento a Sims 4 na tom šlo dobře czc.cz/...

joudic*
120GB nema ani open world hra Red dead redemption 2 s realistickou grafikou a texturami, tak tady nehazejte cisly, Sims4 se vsemi DLC vcetne posledniho green life ma okolo 50GB
Je potřeba místo na downloadu a pak samozřejmě na samotný systém, další hry, hudbu atd. Takže dejme tomu těch 50 gb na Šimsy, dalších 100 na systém a další věci,to není moc a po pár Windows aktualizacích se to bude sekat a notebook bude k ničemu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]