Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žárlivost na dceru

Od: romek* odpovědí: 8 změna:
Zdravím všechny,může mi někdo poradit jak řešit žárlivost mé přítelkyně (3*smich*na mou dceru(17)let.Projevuje se to třeba neustálým vyžadování pozrnosti při řešení nějakých záležitostí ať školních či rodinných.Dohromady nic řešit nechce a s dcerou si o věcech které ji trápí nepromluví.Když si třeba s dcerou povídám o jejich problémech ve škole a partnerce nevěnuji byť sebemenší pozornost,odejde do druhého pokoje a tam je třeba i 2 hodiny.Když je dcera ve škole nebo venku a není doma je vše ok.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Zdravím. Mě trochu zmátla ta trojka se smajlíkem*smich*. Bohužel se to dá jedině rozebrat přímo s tou přítelkyní a vysvětlit, že dcera je dcera a že prostě táta se bude starat, protože to je jeho dcera. Že táta má jednak povinnost a jednak tu dceru rád. A že přes to nejede vlak. Pokud to nebude fungovat, je třeba změnit přítelkyni. Žárlivost je nemoc.
Hezký den.

romek*
hodnocení

Trojka se smajlíkem je omyl,měla tam být 8.Jinak jsem se pokoušel s ní o tom mluvit,řekla že všemu rozumí ale jinak je vše při starém.Díky za odpověď.
al bunda*
BTW je to pořád tahle přítelkyně? Jak to tenkrát dopadlo?
Hodně zdaru.
romek*
hodnocení

ne není.tentokrát je to někdo jiný.

al bunda*
Řekl bych, že máte smůlu na přítelkyně...
Hezký den.

hodnocení

0x
Žárlivost je sakra nepříjemná vlastnost,s kerou se těžce bojuje.Bohužel s ní může bojovat jenom ten,s kym cloumá.
Že by nad ní dokázali teda zvítězit ti,kterých se netýká?Dík za sardel.

blana*
hodnocení

0x
ahoj, je mi třicet a mám stejně strarou dceru jako jsem já, už dvanáct let, v období puberty to bylo strašné, bojovaly jsme mezi sebou, ale čas vše zahojil a dnes jsme skoro nejlepší kamarádky. tak vydržat!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]