Zdravím všechny,může mi někdo poradit jak řešit žárlivost mé přítelkyně (3na mou dceru(17)let.Projevuje se to třeba neustálým vyžadování pozrnosti při řešení nějakých záležitostí ať školních či rodinných.Dohromady nic řešit nechce a s dcerou si o věcech které ji trápí nepromluví.Když si třeba s dcerou povídám o jejich problémech ve škole a partnerce nevěnuji byť sebemenší pozornost,odejde do druhého pokoje a tam je třeba i 2 hodiny.Když je dcera ve škole nebo venku a není doma je vše ok.
Zdravím. Mě trochu zmátla ta trojka se smajlíkem. Bohužel se to dá jedině rozebrat přímo s tou přítelkyní a vysvětlit, že dcera je dcera a že prostě táta se bude starat, protože to je jeho dcera. Že táta má jednak povinnost a jednak tu dceru rád. A že přes to nejede vlak. Pokud to nebude fungovat, je třeba změnit přítelkyni. Žárlivost je nemoc. Hezký den.
romek*
Trojka se smajlíkem je omyl,měla tam být 8.Jinak jsem se pokoušel s ní o tom mluvit,řekla že všemu rozumí ale jinak je vše při starém.Díky za odpověď.
al bunda*
BTW je to pořád tahle přítelkyně? Jak to tenkrát dopadlo? Hodně zdaru.
romek*
ne není.tentokrát je to někdo jiný.
al bunda*
Řekl bych, že máte smůlu na přítelkyně... Hezký den.
ahoj, je mi třicet a mám stejně strarou dceru jako jsem já, už dvanáct let, v období puberty to bylo strašné, bojovaly jsme mezi sebou, ale čas vše zahojil a dnes jsme skoro nejlepší kamarádky. tak vydržat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.