Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Reagovala jsem na inzerát na Bazoši. S paní jsme se domluvily na ceně, ale ona píše, že uvítá, když pošlu balík přes zásilkovnu. V zásilkovně jsem balík mnohkrát vyzvedávala, ale nikdy nic neposílala. V prvních informacích na jejich stránkách čtu, že si vytisknu štítek s adresou a kódem a nalepím. Předpokládám, že se jedná o lepicí štítky. Nemám je a nehodlám je kupovat, mám jen obyčejné papíry.
I když je na stránkách zásilkovny možnost chatu, ptám se nejdříve zde. Informace o jakýchkoli zkušenostech uvítám.
Z komunikace s robotem jsem se dozvěděla, že za odeslání balíku mohu platit pouze "platební kartou v aplikaci". To zmamená platit telefonem? Chat s člověkem až v pondělí, do zásilkovny mohu jít v pondělí. Paní z Bazoše asi bude muset počkat.
Paní mi nabízí, že vše vyřídí a zaplatí ona. A pošle mi kód. Štítek prý podle kódu vytiskne moje zásilkovna. Vše si dnes v zásilkovně přádně ověřím. Pokud je vše takto snadné, je to o hodně výhodnější než zasílání Českou poštou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.