Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit žito?

Od: bohumil® odpovědí: 7 změna:
Potřebujeme občas větší množství žita. Dříve se u nás dalo koupit v podniku Zemědělské zásobování a výkup. Toto byl zrušeno a nyní je možné koupit pouze v prodejně Natura, ale poměrně drahé. Jedná se o lokalitu Šumperk a okolí.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus se zeptat v některém zemědělském podniku. Pokud sami mít nebudou, snad by mohli aspoň poradit.

janh*
hodnocení

0x
Bohumile,v Zábřehu nebo v Bludově si se ptal?
Nebo ve Staráku:
pytlici.cz/...
Kolik,by jsi si představoval za kg? JAKO ZA CUKR?

4.400,-Kč/q *sok**sok**sok*Není uveden požadavek na kvalitu žita. Tady je za 900,-Kč/q.

09.08.20 13:41
hodnocení

Díky.

lll
hodnocení

0x
www.selgen.cz

hodnocení

0x

Záleží na tom, k čemu ho potřebujete. Jestli pro zvířata, tak já kupuji u Kvídery. Je to cenově velmi dostupné a dovezou až domů. Také tu na tento obchod dal odkaz "satam". Já kupuji pšenici pro slepice a jsem velmi spokojená. Je čistá, není v ní žádný odpad z něčeho jiného.

hodnocení

Suzy, za "recenzi" rovněž díky.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]