Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kytka na rande

Od: jaaa odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, je vhodné na 3. rande vzít holce kytku?
Třeba ve stylu že s ni potřebuju byt aspoň chvíli a vidět ji a dovést ji kytku pro radost?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

irk
hodnocení

0x

Kytku jsi měl donést už na první rande... Na třetí rande s kytkou, tím nic nezkazíš.

hodnocení

0x

Zdravím. Záleží na tom co plánujete. Aby při dlouhé procházce kytka nepřekážela a neuvadla..

doplněno 08.08.20 15:08:

Pokud se na tom, že za ní přijedete, předem domluvíte, pak květinu klidně přineste. Slečna bude mít možnost dát ji do vody a nevláčet ji s sebou..

doplněno 08.08.20 15:14:

Předem jí to neříkejte, ať je překvapená. Mimochodem - jak dopadlo to rande č. 2? Navázal jste tím polibkem nebo ne?

jaaaa
hodnocení

Tak nějak to právě chci
A můžu ji dopředu říct něco jako že mam pro ni překvapení nebo že pro ni něco mam?
jaaaa
hodnocení

Jo polibek a za ruce chodime
Právě tou kytkou ji chci dat na vědomí ze mi na ni opravdu záleží

jaaa
hodnocení

Právě jsem chtěl přijet až k ni dat ji kytku a pak se třeba na hoďku projít
doplněno 08.08.20 15:07: Prave jsem chtěl že až skončí v práci ze bych ji počkal před práci a dal kytku pro radost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]