Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musím být v karanténě když jedu do chorvatska?

Od: travisscott odpovědí: 8 změna:

Zdravím mám v plánu jet v termínu 13.8. - 20.8. do chorvatska a někdo mi teď říkal že až se vrátím budu muset být v karanténě na 14 dní, je to pravda? nebo dá se tomu kdyýžtak nějak vyhnout? děkuji všem za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vyhnout se tomu dá velice jednoduše.

Místo do Chorvatska jeď třeba na Slapy.

sebod*

Proč? Viděls to na Slapech? Oproti nim je Chorvatsko daleko bezpečnější.

07.08.20 22:18

jenda2*
hodnocení

1x

Lidi vyrazili na dovolené a zase je zde Covid19. Mělo to být zakázáno do konce roku a byl by klid. Nikdo si nedá dobrovolně říci !

mathew

Jakože 1.1.2021 0:01 přestane existovat?*haha*

jejda

A víte,že je to docela dost možný? Vždyť nikdo neví co udělá ta slavná proticovidová komise zítra a co bude platit a co ne.Už se těším na deseti barevnej semafor.Škoda,že jsem totálně barvoslepej,takže si nic neužiju ani z toho současnýho.Od 4-1-2021 komise poručí že jsme všichni zdraví a jděte makat jak barevní 24-hod denně ať se státní kasa začne plnit - potřebujeme si zvednout platy. *smich*

mathew
hodnocení

0x

Když se nabonzujete tak těžko říct, ale jinak to nemá, kdo a jak zjistit...

hodnocení

0x

nemusíš
podivej se tady covidpass.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]