Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte zkušenosti se zákonem přitažlivosti?

Od: martinka1* odpovědí: 7 změna:

Ahoj všichni,
jmenuji se Martina a o zákonu přitažlivosti jsem se dozvěděla nedávno. Zkouším to aplikovat zatím jen na drobných přáních a opravdu to funguje, někdy až neuvěřitelně dokonale. Chtěla bych o svých zážitcích spojených se zákonem napsat knihu, ale zatím jich nemám dostatek. Proto bych ráda poprosila Vás. Máte zkušenosti se zákonem a rádi se o ně podělíte? Jestli ano, napište mi prosím na email SteinMar@seznam.cz. Chtěla bych aby moje kniha, pomohla těm, kteří nevytrvali a vzdali to. Když si pak přečtou, kolik lidí to nevzdalo a opravdu jim to fungovalo, třeba to zkusí ještě jednou.
Mockrát děkuji za ochotu.
Martina

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

No tak s tímto zákonem jsem se setkával nejvíce v ranném dětství. Potom taky na kole a při sportu. Počítám ,že s přibývajícím věkem se začnu s přitažlivostí země zase seznamovat častěji. Au *hi*

hodnocení

0x

Není mi celkem jasné, o jakou přitažlivost jde, ale pokusím se přece poradit...

Poměrně bohaté zkušenosti mají naši stálí návštěvníci hospod a barů. Po závěrečné kdekoliv před těmito zařízeními najdete osoby, které právě tento zákon o přitažlivosti studují a ověřují v praxi. Rozbijte prasátko, dohodněte se s některým z nich, a můžete spolu zažívat nevšední pocity. Věřím, že svojí píli získáte zkušenosti na dvě knihy. Vytrvejte a nevzdejte to! Drobná přání se splní neuvěřitelně dokonale. Škoda, že bydlím tak daleko, rád bych se podělil i se svými zkušenostmi se zákonem...

Kočka 90-60-90 nemůže mít přece s přitažlivostí problémy!

Pokud jsem se netrefil s definováním, o jakou přitažlivost jde, dejte prosím vědět doplněním otázky.

jabraka*
hodnocení

0x

Martino,

je to asi něco jiného.My romantici,to známe.Člověk jde po ulici a pojednou jde proti dívka,žena u někoho i chlap.A je to,jako by se natáhla gumová vlákna,nutí ho to se otočit a vyrazit za tím objektem,bez ohledu, že mám něco důležitého-tos měla asi na mysli.

Nebo sedím na taneční zábavě a obhlížím okolní stoly,nejednou svůj pohled spojím s očima ženy,nijak krásné ani mladé,ale vyšlehne plamen a já musím vstát a jít.

Je to to,co máš na mysli?

JABRAKA

marenka*
hodnocení

0x

Já znám i pěkně protivný druh přitažlivosti... přitahuju průšvihy *hi*

vesnach*
hodnocení

0x

Kdyz ona uz takova kniha existuje a jsou tam i navody a tipy. Byla uz porelozen az anglictiny do mnoha jinych jazyku.

arimas*
hodnocení

0x

mam s tim zkusenosti a to takove ze jsem to praktikovala jeste pred tim nez jsem vubec vedela ze neco takoveho existuje . kdyz se mi do rukou dostal film secret tak jsem se rozbrecela dojetim protoze vechno co tam rikali uplne pasovalo na to co a jak jsem delala ja! ale je nutno si uvedomit ze to neni jen o tom si neco prat! musi to jit z vaseho nitra! pokud neco chcete a je to jen povrchove tak to absolutne nevyjde! ja si totiz myslim ze to nakonec ani neni o tom co vy si prejete ale JE TO HLAVNE O TOM ze podvedome citite ze TO ci ONO je to co na vas ceka a tudiz si to taky prejete. velike dulezite veci v mem zivote se staly presne tak jak jsem si je predstavovala ... nic moc jsem pro to nedelala. JEDINE CO JSEM DELALA JE ZE jsem se ridila pocity a ty me vzdy nasmerovaly na tu spravnou stezku abych se dostala k tomu svemu prani!

ale zduraznuji ze to co si prejete musi jit vylozene z vaseho nitra ... musite se tim pranim stat, musite zit jako by se uz stalo ...a ne si jen rict CHCI TO AUTO A BASTA.. nebo neco podobneho..

je to na dlouhou debatu ... ale tohle je vsechno co k tomu v tuto chvili chci rict...

doporucuji shlednout film secret . je to tam pekne podane!

doplněno 20.04.10 10:25:

The Secret - Tajemstvi

jirbar*
hodnocení

0x

Zkus se zeptat Galilea Galieli. Třeba Ti poradí. Bohužel neznám adresu. Mám ale obavu, že mu budeš "fušovat" do řemesla.

doplněno 20.04.10 12:24:

Moc se omlouvám. Poslal bych Tě za nesprávným člověkem. Yzak Newton ten o tom bude něco vědět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]