Nejste přihlášen/a.
Gabino, že nemyslíte dotaz vážně?
Páč jako Vám nemůže nikdo zakazovat mít hluboký výstřih a krátké šortky, nikdo nezakáže nosit roušku.
Hezký den.
Milane, kéž byste měl pravdu. Napadá mě jen citát z mých oblíbených autorů:
...třeba ho neprodáte. Třeba vám ho vemou.
Mladý pane, viděl jste někdy důl? To je díra v zemi, chodby tak a tak. Prosím, důl se může zatopit, zasypat, ale nikdo vám ho nemůže vzít!
Přeji příjemný den.
Vím,že už většina mladší populace vnímá odeznění covidu a neřeší žádné opatření, když se vše rychle rozvolnilo.
JJ, k mládí patří bezstarostnost a pocit nezranitelnosti, s tím tedy člověk tak trochu musí počítat. Co mě zarazilo, je, že jako totální ignoranti se chovají důchodci, tedy skupina riziková. Tento týden mám dovolenou, tedy se mi změnil denní režim a poprvé jsem se dostal na nákup v době, kdy produktivní část populace prokukuje, tedy společně se seniory. Za 5 minut nákupu jsem natrefil na 3 individua, jak se přehrabují v rohlíkách holýma rukama .
Přečtěte si vyjádření plicních lékařů. Ti říkají, že tělo se vydechováním zbavuje škodlivých látek. Rouškou si je pouštíte zpět do těla. Navíc v horku někomu naskáčí různé vyrážky způsobené hromaděním virů na pokožce, když nemohou být vydechnuty ven.
Dávno už nejsem mladá generace ale nošení roušek považuji za hloupost. Ovšem klidně ji noste,nic vám to nepřinese ale nic neporušujete. Strach je to co se podařilo vládám Světa naprosto úžasně dostat mezi lid, kdo se bojí je lépe ovladatelný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.