Dobrý den, už čtyři dny mě bolí levá čelist. Otevřít ji mohu normálně, ale nemohu moc zívat, jak to bolí. A také, když ji otevřu a dám spodní čelist doleva, tak to taky bolí, jako čert. Koukal jsem se různé na internet a tam píší, že to odezní samo.. Tak se ptám, jestli mám někam radši zajít? Děkuji.
Pokud Vás pohyb dolní čelisti bolí, měl byste navštívit svého zubního lékaře. Podobně se projevuje onemocnění kloubu a není dobré, aby to přešlo do chronického stavu. Zhodnotit Váš problém může jen lékař v reálu.
Hele může to být cokoliv. Já měl něco podobného a bylo to od zánětu u zubu (8) a po zaléčení šel pryč. Je pravda, že mě začalo bolet i větší otevření pusy, ale u každého je to trochu jiné. Taky mě nanapadlo, že by to byl zub. Ale jindy jsem nějak blbě zívnul - nešikovně jsem hnul čelistí a pár dní mě to taky bolelo...
Tak a teď jsi zjistil, že je ti tahle "rada" k ničemu protože zase nevíš nic jistého. Ale to ti neřekne nikdo z nás.
Navštivte zubního lékaře, každopádně by bylo vhodné teď např. nežvýkat, nekousat nic tvrdého, neotvírat hodně ústa-třeba na hamburger, prostě zbytečně nenamáhat.
Možná se Vám začíná klubat zub moudrosti. Měla jsem podobné příznaky, kloub mi ztuhl, musela jsem brát antibiotika a pak mi zubař nještě neprořezanou osmičku vyloupl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.