Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím můžete mi doporučit nějaký pěkný kemp s hezkým přírodním koupáním? Chystáme se v půlce srpna na týden stanovat. Několikrát jsme byli na Vranovské pláži. Koupání krásné, ale za mě dost velký kemp, ale v půlce srpna už bylo trošku volněji. Letos nás však odrazují ceny. Ty se postupně zvyšovaly každý rok, ale letos vychází noc ve vlastním stanu pro rodinu (2 dospělí a 2 větší děti) na 1 000 Kč, a to už mně teda přijde přehnané.
Děkuji za tipy.
Vranovská přehrada je natolik přelidněná a s minimem konkurence, že ceny za ubytování prostě šroubují nahoru. Vloni jsem tam byl - u konkurence camp-bitov.cz/.... Prostředí krásné, ale kemp totálně přelidněný, teplé jídlo v místě a přijatelné kvalitě v podstatě nedostupné.
Dva tipy na bezvadnou rodinnou rekreaci
Kemp U Kukačků, západní okraj Lipenské přehrady, na místní poměry nízká koncentrace lidí, perfektní prostředí, koupání, lodě, výlety...
Kemp Česká brána, České Švýcarsko, perfektní prostředí, cena za auto, stan a 4 osoby 320 Kč / noc! Teplá voda aktuálně zdarma (oficiálně 10 Kč, ale automat nefunguje), výletů nepočítaně, vstup do rybníka přímo z kempu (jen pro otrlé), oficiální pláž 5 minut pěšky. Pivo, občerstvení v místě, dvě slušné restaurace pár metrů od kempu. Volné místo pro stany, občas i volná chatka. Akorát v kuchyňce neuvaříte, vaří se pouze u stanů, zákaz rozdělávání ohňů, tzn. buď na plynu nebo na trojnožce.
Nevím, který kout ČR chcete navštívit, ale ta cena 1000Kč se mi jeví asi přehnaná.
Já se k takovým cenám za den nedostanu a to mám auto, karavan a elektriku.
Já používám
Všude je krásně.
Já byl loni zde: a koukněte na ceny, nedostanete se na 500Kč za den.
Pak i jiné kempy a vždy spokojenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.