Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kemp s pěkným přírodním koupáním

Od: mami odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, prosím můžete mi doporučit nějaký pěkný kemp s hezkým přírodním koupáním? Chystáme se v půlce srpna na týden stanovat. Několikrát jsme byli na Vranovské pláži. Koupání krásné, ale za mě dost velký kemp, ale v půlce srpna už bylo trošku volněji. Letos nás však odrazují ceny. Ty se postupně zvyšovaly každý rok, ale letos vychází noc ve vlastním stanu pro rodinu (2 dospělí a 2 větší děti) na 1 000 Kč, a to už mně teda přijde přehnané.

Děkuji za tipy.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vranovská přehrada je natolik přelidněná a s minimem konkurence, že ceny za ubytování prostě šroubují nahoru. Vloni jsem tam byl - u konkurence camp-bitov.cz/.... Prostředí krásné, ale kemp totálně přelidněný, teplé jídlo v místě a přijatelné kvalitě v podstatě nedostupné.

Dva tipy na bezvadnou rodinnou rekreaci

Kemp U Kukačků, západní okraj Lipenské přehrady, na místní poměry nízká koncentrace lidí, perfektní prostředí, koupání, lodě, výlety...

kemp-lipno.cz/...

Kemp Česká brána, České Švýcarsko, perfektní prostředí, cena za auto, stan a 4 osoby 320 Kč / noc! Teplá voda aktuálně zdarma (oficiálně 10 Kč, ale automat nefunguje), výletů nepočítaně, vstup do rybníka přímo z kempu (jen pro otrlé), oficiální pláž 5 minut pěšky. Pivo, občerstvení v místě, dvě slušné restaurace pár metrů od kempu. Volné místo pro stany, občas i volná chatka. Akorát v kuchyňce neuvaříte, vaří se pouze u stanů, zákaz rozdělávání ohňů, tzn. buď na plynu nebo na trojnožce.

ceskabrana.cz/...

hodnocení

0x

Nevím, který kout ČR chcete navštívit, ale ta cena 1000Kč se mi jeví asi přehnaná.

Já se k takovým cenám za den nedostanu a to mám auto, karavan a elektriku.

Já používám

dokempu.cz/...

Všude je krásně.

doplněno 06.08.20 08:28:

Já byl loni zde: a koukněte na ceny, nedostanete se na 500Kč za den.

autocamp-trebon.cz/...

mapy.cz/...

Pak i jiné kempy a vždy spokojenost.

bekycek*

Co třeba kemp Karolina v západních Čechách, krásná příroda, cykloturistika a další aktivity, příjemný personál

hodnocení

0x
Všude píšou, že české kempy jsou na léto beznadějně vyprodané. Nevím, zda se letos půjde ještě dostat do nějakého lepšího.

Právě jsem se vrátil (z kempu, ne z hradu :-D). Je to novinářská kachna. O čem jiném by asi tak mohli psát...

Ta část turistů, která letos neodjela do zahraničí, je valnou většinou natolik zhýčkaná, že pod stan nebo do chatičky z bývalého pionýrského tábora nepojedou.

mami
hodnocení

Moc děkuju za tipy.

au1
hodnocení

0x
Velkoparezity u Telce. Rybnik je asi 300m od kempy, peknej, cistej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]