Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pád a pocit na zvracení

Od: kam* odpovědí: 13 změna:
Zdravím, dnes odpoledne jsem spadla z kola (do bláta) a mám hodně odřený loket, dost to bolí. Teď večer mám takový pocit, jakoby na zvracení. Může to s tím nějak souviset?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Nejen pokud jste se uhodila do hlavy. On takový pád dokáže pohnout s kdečím. Třeba placák na asfalt... Já měl od kolen až po žebra všechno modré a dobře mi fakt nebylo... Asi bych volil návštěvu lékaře.

hodnocení

5x

Pokud jste se při pádu uhodila i do hlavy a nyní máte pocit na zvracení, tak to souviset může.

kam*
hodnocení

Do hlavy jsem se neuhodila

radis
hodnocení

2x

Opravdu jsou lidé takto hloupí?

Napřed dotazy na poměrně nebezpečné téma elektřiny a plynu... nyní už i ohledně úrazu.

Nikdo z rádců tu není odborníkem na dálku ani v prvních dvou věcech natož v té třetí. Ano může i nemusí to s tím souviset. Zda-li jde o něco vážného co s tím souvisí se dozvíte do rána, pokud nezemřete tak to nejspíše nic závažného nebylo.

hodnocení

0x
Pocit na zvracení může být při spadnutí na břicho. Nemáte tam modřinu? Návštěva lékaře by byl vhodná.
kam*
hodnocení

Modřinu tam nemám

hanaka
hodnocení

0x

Ono stačí to cuknutí těla při pádu a rychlé stahnutí svalů. Mohla jste si hýbnout s krční páteří...od toho jsou také silné nevolnosti.

mak*
hodnocení

0x

Může, může to být lehký otřes mozku.

julie*
hodnocení

0x

Ahoj, mě po takovýchto nepříjemnostech bývá taky někdy na zvracení, ale mám pocit, že to vždy souvisí nějak s tím šokem při tom. Často se dost leknu, protože se mi to nestává denně a jsem z toho rozhozená a přitom mi bývá blbě, naposledy když jsem si vyvrtla kotník se mi chtělo zvracet neskutečně. Žeby adrenalin? Můžete být z toho zážitku rozhozená, je to blbost, ale člověk se fakt jakoby lekne. Dejte si vínko a nohy hore ;).

arny1

Souhlasím šok.

kam*
hodnocení

Vyklepaná jsem z toho byla pěkně, to jo :D

sebod*
hodnocení

0x

Nemusíte se do hlavy ani uhodit a přitom můžete mít OTŘES mozku. Pak by Vám mohlo být na zvracení.

asd1
hodnocení

0x

Obvykle lehký otřes mozku..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]