Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém ve vztahu

Od: leila odpovědí: 4 změna:
Ahoj. Chtěla bych se poradit nebo zeptat se na vaše názory. Před 2 lety jsem se seznámila s klukem. Bylo to naše první rande, kdy mi řekl že v životě miloval jen jednu spousta let, ona jeho nechala kvůli jeho kamarádovi ale všechna ta léta cca 6 let byli v kontaktu, viděli se, psali na fb. Jsou z 1 party,mají hodně společných kámošů včetně i toho, kvůli kterému ho nechala. Pak říkal že ji všude zablokoval jelikož chtěl začít znovu, chtěl někoho potkat a žít nový život bez ní. Danou informací jsem vzala na vědomí a říkala ok. Začali jsme spolu chodit. Když jsme byli spolu už půlrok ona jeho kontaktovala na fb, že jak se ma, co máme v plánu na selivestr a podobně. V tu dobu ona už byla singl, po 6 letech a jeho kámošem se rozešla. Můj přítel ji odepisoval a říkal že je to slušnost odepsat. Já jsem řekla že tohle mě vadí. Pochopil to a ukončil konverzaci. Po dalším půl roce jsem zjistila že ji hledal na internetu a všude tak rozblakoval. Začala jsem se ptát co se děje, řekl že tohle je dávno za níma a že nechce mít konflikt nebo tak a rozblakoval ji všude. On časem vymazal Instagram, nechtěla jsem to po něm udělal to sam. Jenže za pár měsíců jsem zjistila že ma fake profil kde ji sleduje. Zas to nějak ukecal a zapomněli jsme na to, bylo to cca před 5 měsíci. V sobotu se svůj Instagram vrátil zpět, našel ji a psal se s ni. Z toho byla obrovská hádka. Velikost té hádky nechci popisovat, ale bylo to hrozný. Teď říkal že pro něj nic neznamená a že je to v pohodě se psát s kámošema a prý že ji už psát nebude, že to uvědomil. Jaký je váš názor na to vše?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím. Podle toho co píšete si myslím, že on nemá bývalý vztah v sobě ještě uzavřený a ukončený. Ten zájem o bývalku tam z jeho strany je.

olinl

Připojím se ke kapce: ..první lásky se sice zapomenout jen tak nedají, ale nový vztah spoustu věcí většinou vyřeší. Pro leila: Osobně bych to takhle dalece nehrotil, ať si s ní píše, ty si můžeš také psát s kýmkoli - jak si si všimla, stejně si s ní dál píše a psát ještě bude, přeci jen je to člověk/kamarádka, se kterou si rozumí v jiných věcech po té "duševní stránce" o trošku víc než s tebou, stejně se ta korespondence časem zminimalizuje na přání k Vánocům a Novému roku.. Občas každý člověk v partnerství potřebuje pokecat s někým jiným než s partnerem nebo být chvíli sám se svými myšlenkami-tak trochu uniknout od všedního stereotypu a to se dá i s bývalými přáteli-prostě bych mu to neměl za zlé. Můžeš mu nabídnout, pokud chce, ať se k ní vrátí (když jste se pohádali, je na to vhodná doba), což pravděpodobně neudělá a když udělá, tak jako budoucí partner by pro tebe nestál za nic. Některým lidem vměšování do soukromí vadí a pokud to ten tvůj nynější partner jednou "nevydejchá", může to pro tebe znamenat v budoucnu i rozchod s ním. Je vše samozřejmě na tobě, jak se zachováš..

joudic*
hodnocení

0x
asi to nema v sobe jeste vyresene.., ja si s byvalkama psal semtam, nebo ony me, protoze temer vzdy byl rozchod ve vsi slusnosti po oboustranne domluve.. ve smyslu treba jednou za 3-4 roky, jsem si na tebe nedavno vzpomnela, tak jak jde zivot, kratky rozhovor, a la kdyz se clovek potka na ulici.. nebo clovek lajknul nejaky pracovni uspech na fb. Stavajici pritelkyni jsem byl donucen si je odstranit, jen z toho duvodu, ze nedokazala pochopit, jak jako muzu mit nejake ex na fb. Taky okolo toho byly sceny, nechal jsem ji v tom vykoupat do extremu, abych videl jaka furie umi byt, ale kazdy rozchod mel duvod, nebyli jsme ve vztahu spokojeni, zadna zla krev... ten vas byl bohuzel rozejit nedobrovolne a nerozdychal to podle me doted, a bud ji jen obsesivne sleduje nebo se neumi odpoutat. Rad bych se ho zastal a zlehcil to, ale v tomto pripade to nelze a neco za tim je.

belpir
hodnocení

0x

Vy ho sledujete, že víte kdy zrovna odblokuje a zablokuje účty na instagramu, fb atd?

Když se budete takto chovat, ničemu to neprospěje, naopak. Měla byste mu více věřit, jinak se budete trápit Vy i on.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]