Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stydím se před kamarádem

Od: noname88 odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny. Prosím lidi co to se mnou je ze se stydím před kamarádem? Proste když s nim jsem venku úplně se moje tělo sevře, nevím co mám říkat, zacnu se klepat, zacnu si nervózně upravovat vlasy,koukám jinam než na něho, nedokázu se mu koukat do očí - nedokážu udržet oční kontakt a mám furt pocit ze vypadam hrozně - proto se furt upravuju, hrozně se mi změní hlas a vysychá mi v puse. Ano fakt i to poslední. On už to i poznal. A já si teď přiznám to ze se mi líbí a jako vím ze i já jemu ale nechci se stydět a proste nechci aby se dělo ze se mi změní hlas a zacnu si upravovat vlasy atd jak se toho zbavit? Asi ho miluju a bojim se ze k vůli tomu studu něco podělá. Prosím nějaký rady? Jak se toho zbavit prosím? A ještě jak ss zbavit toho pocitu ze vypadam hrozně?Děkuji moc je mi 16 kdyby někdo potřeboval vědět : ))

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jenda2*
hodnocení

9x

To je zamilovanost. Na tom není nic špatného.

liska5
hodnocení

4x

To píše kluk nebo dívka? Tak si kup Guajacuran / je bez receptu/ a před tím, než s ním půjdeš ven spolkni jedno dražé. Je to proti trémě u zkoušek, ale i na tyhle nervozity.

liska5

A jestli Ti vysychá v hrdle, tak si kup bonbony / lékárně mají i s bylinami na uklidnění/ a i jemu nabídni. Aspoň nebude trapná pauza, když bude řeč o sladkostech..Ty si kamaráda nějak moc idealizuješ a sobě nevěříš natolik, až je to na Tobě znát. Rozdýchej to a snaž se to napětí v sobě nějak rozbít humorem. Smích tady pomáhá.

liska5

V 16 si většina myslí, že vypadá hrozně. Ten má pocit, že má velkej nos, jiná zas malou bradu nebo tenká lýtka. To je právě ten věk, kdy se mladí přehnaně vnímají, pozorují, srovnávají.

hodnocení

3x

Vypadá to, že nevíš která bije. Na začátku je kamarád, na konci jej miluješ. Ujasni si o co jde a nech tomu volný průběh. Ať jsi kluk, nebo holka.

hodnocení

2x

Zdravím. Asi ho jako kamaráda nevnímáte. Zamilovala jste se a stydíte se, máte prostě trému. Zřejmě máte i nízké sebevědomí a bojíte se, abyste se nějak neztrapnila. Zkuste se více uvolnit, více si věřit a do ničeho se nenutit. Na sucho v ústech zkuste žvýkačku anebo s sebou prostě noste malou lahev s vodou. Je horko, pít se musí a tak to není nic divného. A nebuďte přehnaně sebekritická. Určitě hrozně nevypadáte, ten oční kontakt zkoušejte a přidejte úsměv. Postupně ten stud překonáte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]