Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Prosím lidi co to se mnou je ze se stydím před kamarádem? Proste když s nim jsem venku úplně se moje tělo sevře, nevím co mám říkat, zacnu se klepat, zacnu si nervózně upravovat vlasy,koukám jinam než na něho, nedokázu se mu koukat do očí - nedokážu udržet oční kontakt a mám furt pocit ze vypadam hrozně - proto se furt upravuju, hrozně se mi změní hlas a vysychá mi v puse. Ano fakt i to poslední. On už to i poznal. A já si teď přiznám to ze se mi líbí a jako vím ze i já jemu ale nechci se stydět a proste nechci aby se dělo ze se mi změní hlas a zacnu si upravovat vlasy atd jak se toho zbavit? Asi ho miluju a bojim se ze k vůli tomu studu něco podělá. Prosím nějaký rady? Jak se toho zbavit prosím? A ještě jak ss zbavit toho pocitu ze vypadam hrozně?Děkuji moc je mi 16 kdyby někdo potřeboval vědět : ))
To píše kluk nebo dívka? Tak si kup Guajacuran / je bez receptu/ a před tím, než s ním půjdeš ven spolkni jedno dražé. Je to proti trémě u zkoušek, ale i na tyhle nervozity.
A jestli Ti vysychá v hrdle, tak si kup bonbony / lékárně mají i s bylinami na uklidnění/ a i jemu nabídni. Aspoň nebude trapná pauza, když bude řeč o sladkostech..Ty si kamaráda nějak moc idealizuješ a sobě nevěříš natolik, až je to na Tobě znát. Rozdýchej to a snaž se to napětí v sobě nějak rozbít humorem. Smích tady pomáhá.
Zdravím. Asi ho jako kamaráda nevnímáte. Zamilovala jste se a stydíte se, máte prostě trému. Zřejmě máte i nízké sebevědomí a bojíte se, abyste se nějak neztrapnila. Zkuste se více uvolnit, více si věřit a do ničeho se nenutit. Na sucho v ústech zkuste žvýkačku anebo s sebou prostě noste malou lahev s vodou. Je horko, pít se musí a tak to není nic divného. A nebuďte přehnaně sebekritická. Určitě hrozně nevypadáte, ten oční kontakt zkoušejte a přidejte úsměv. Postupně ten stud překonáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.