Nejste přihlášen/a.
Zdravím,jsem popálený od slunce na hrudi,ramenech a zádech. Dnes už je to 3x den. Záda začala nabírat dobrou barvu ale břicho a ramena mám stále červená. Včera jsem si dal studenou koupel a začala mě svědit záda (Už před tím jsem se radši kvůli tomu spálení sprchoval chladnou vodou) a pak jsem si to namazal a začalo to HROZNĚ svědět. Asi půl hodiny to bylo opravdu nesnesitelné. Dnes jsem se konečně trochu prospal a taky to ještě trochu svědí. Od toho včerejška jsem se nesprchoval ani nemazal,protože se bojím že to zase začne svědit. Bude to tedy svědit znovu? A jak dlouho to ještě cca budu mít?
Dobrý je pěnový pantenol ve sprey, můžete na sebe patlat bílý jogurt, nebo obklady z černého čaje. Radím ten pantenol.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.