Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem popálený od slunce - jak na to?

Od: epikman odpovědí: 8 změna:

Zdravím,jsem popálený od slunce na hrudi,ramenech a zádech. Dnes už je to 3x den. Záda začala nabírat dobrou barvu ale břicho a ramena mám stále červená. Včera jsem si dal studenou koupel a začala mě svědit záda (Už před tím jsem se radši kvůli tomu spálení sprchoval chladnou vodou) a pak jsem si to namazal a začalo to HROZNĚ svědět. Asi půl hodiny to bylo opravdu nesnesitelné. Dnes jsem se konečně trochu prospal a taky to ještě trochu svědí. Od toho včerejška jsem se nesprchoval ani nemazal,protože se bojím že to zase začne svědit. Bude to tedy svědit znovu? A jak dlouho to ještě cca budu mít?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pantenol pěna ve spreji, pro některé jedince toho o rakovině kůže bylo napsáno ještě málo. Uvěří, až se jim to stane.

hodnocení

1x

Dobrý je pěnový pantenol ve sprey, můžete na sebe patlat bílý jogurt, nebo obklady z černého čaje. Radím ten pantenol.

liska5
hodnocení

1x

Mast na spáleniny, kalciová mast, panthenol pěna, obklady ze zeleného čaje, mléka po opalování z drogerie. Tak týden bych počítala, než se to zklidní. Záleží, jaký jste fototyp, jak dlouho jste byl vystaven a jakému slunci. Pokud mýt, tak jen vodou, žádné sprchové gely.

hodnocení

1x

Velmi dobrá je a docela dobrá Tea Tree mast dr. Popov. Amimoto ji užijete na adu jiných neduhů

liska5

Ajo, ta mast je chladivá? Ta nepálí?

hodnocení

1x
Kup si panthenol je to taková oranžová tuba mast
Jednou sem ja blbec svařoval v kratasech a vysledek na mých nohách málem položil i lékárnici v lékárně
Mazal sem 3 krat denně a docela rychle se to zahojilo

hodnocení

0x

Mám to samé, také jsem se spálila v sobotu. Používám Helios Herb několikrát denně (i v noci, když se vzbudím jak to pálí), zatím to nepomáhá a připadá mi, že to bolí víc než předchozí dny.

laser*
hodnocení

0x
Mě vzd pomohl obyčejný bílý jogurt namazat na spaleninu a až se z toho utvoří tvaroh tak sundat a dle potřeby opakovat nikdy ne maste

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]