Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je v Praze tato socha?

Od: johnson odpovědí: 9 změna:

Ahoj, nevite nekdo, kde je prosim tato socha v praze?

Kde je v Praze tato socha?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jolimonk
hodnocení

1x

dá se najít podle fotografie, je se člověk musí dívat pořádně

Kde je v Praze tato socha? #2
radius

Tak jsem hodinu a pul vyhledaval podle obou obrázků a bohužel bezvýsledně :(

jolimonk

ja to nasel podle uvodni fotografie na strankach mista meho mesta. jsou tam jiste indicie, ale musite byt opravdu vsimavy. je to mravenci prace. pokud jen porovnavate fotky pres google tak to nenajdete..

zdenkab
Socha je v bohdaleckem lese
Kde je v Praze tato socha? #3

je (podle mě) jasný, že jde o tu samou sochu (jen už poněkud zrychtovanou) jako u fotky jolimonk z 26.08.20 07:41, sice pořád trochu váhám, jestli jde o tu samou sochu z dotazu, vydadá velice podobně, ale zdá se mi, že se v detailech neshoduje (a snad ne kvůli odlišnýmu úhlu focení a nějakému časovému odstupu), věřil bych, že jde o stejného autora,
ale pokud jde o stejný sochy (a asi to tak přece jen bude), vše do sebe zapadá (pro mě s překvapivou nečekanou pointou), a je to teda celkem bomba...

sebod*
hodnocení

0x

Kontaktujte fotografa mistamehomesta.cz/...

hodnocení

0x

tak teoreticky už ta socha ani nemusí nikde po Praze bejt, ale za předpokládu že teď někde v rámci Prahy je, bych ji moh hledat mezi instalacema Landscape festivalu Žižkov ( landscape-festival.cz/...; do 30.9.), jen jsem ji na fotkých akce nějak neviděl (ale neviděl jsem všechny);
a pak by se eště dalo předpokládat, že na tom odkazovanym webu se lokalita instalace sochy vztahuje k tomu krytu (což ovšem nemusí), a podle fotek by se dal určit kryt, a tudíž i místo instalace (ale to by se mi ten web musel zobrazovat korektně, abych si krytový fotky moh normálně prohlídnout), teoreticky by to zas mohlo ukazovat i na Žižkov (kryt Vítkov(skej tunel), kryt Bezovka), ale nevím, jestli aktuální (což by snad měl ten fotoblog ukazovat) stav prostor žižkovskejch krytů odpovídá fotkám na odkazovanym webu

mnd®
hodnocení

0x

To není socha ale bezhlavý strážce.Jelikož fotka byla pořízena 20.6.2020 tak tam určitě ještě bude,ale moc pochybuji,že autor prozradí kde to přesně je.Ani v článku to nenapsal.

doplněno 07.08.20 21:39:

Možná by to mohlo být v takzvaném Areálu smrti u Divoké Šárky.Jsou tam lesy,skály ( některé v sobě mají štoly o kterých nejsou žádné dostupné informace ).Ale je to jenom tip.

hodnocení

0x

U nějakého velitelského úkrytu mistamehomesta.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]