Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze pracovat na tuto smlouvu déle?

Od: kaktus123* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

dnes nastupuji na brigádu a mám smlouvu DPP která je na 300 hodin a je až do konce roku.

Zajímá mě tedy zda můžu všech těch 300 hodin využít a nebo pracovat do konce roku když zřejmě zaměstnavatel předpokládá že mám zájem pracovat pouze teď v létě. Ještě jsem se na to neptal. Vlastně každý kdo je teď na brigádě tak má smlovu obdobnou.

Pokud si totiž nenajdu místo jiné tak bych tam rád zůstal déle, mám to prakticky 3 minuty od baráku a ještě krásný peníze.

Co bych dal za to kdybych tam mohl být na stálo...

Jak to teda funguje když mám tu smlouvu takhle napsanou? Předpokládám bych že i po srpnu bych tam pracovat mohl.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můžeš odpracovat maximálně 300hodin. Tudíž když odpracuješ do října 300hodin už na víc nemůžeš. Pokud do konce roku nestihneš odpracovat 300hodin tak to padá. Aspoň tak si to pamatuju.

pet32
hodnocení

0x

Jestli budete oba spokojení, můžeš odpracovat 300 h a pak přejít na DPČ

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]