Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mohu si vytisknout fotografii Babiše popřípadě jiné osoby, pověsit si to na střelnici a začít střílet? Neporušuji tím nějaké zákony?
Podobné hloupé otázky se objevují na jiné poradně, často si myslím, že to vkládá robot. Zde vidím historii Vašich příspěvků, tak vím že nejste robot.
Není zakázáno střílet na fotky osob. Ale každá střelnice má svoje pravidla. Ptejte se na příslušné střelnici.
Bin Ládin. Ani nevím jak dopadl. Kde se odehrával ten spravedlivý soudní proses. Jistě měl právo, aby byla hájena jeho lidská práva. Měl kliku že zlobil Usáky. Bejt to někdo jiný, tak by se s ním nebabrali a dostal by kulku mezi oči.
Když jsem byla malá, tak jsem na politiky střílela. Pod dohledem rodičů jsem se doma na dvoře učila střílet ze vzduchovky. Na kůlně visely noviny a já se zkoušela trefit. Rodiče zjistili, že jsem náhodně trefila nějaké politky. Kteří to byli, už dávno nevím. Trochu jsme se zasmáli. Pak jsem historku párkrát vyprávěla někde u piva. Zase se společnost trochu zasmála. Nebyla jsem disident a rozvraceč režimu. Byla to jen trochu vtipná náhoda. Váš nápad zastřílet si na konkrétního politika je slabota. Ale pokud u toho budete mít orgasmus, tak alespoň něco.
@efgrehtgfd - jsem policista a potřebuji trénovat střelbu na terč
Jako policista byste měl znát alespoň ty zákony, které se vás týkají - konkrétně
z. č. 361/2003 Sb. o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů
§ 45 Základní povinnosti příslušníka
(1) Příslušník je povinen
i) chovat se a jednat i v době mimo službu tak, aby svým jednáním neohrozil dobrou pověst bezpečnostního sboru
Takže by se mohlo jednat o kázeňský přestupek, možná i úmyslný.
V každé střelnici máte pravidlo
Vždy střílejte na určený terč.
Určitě, Vám z bezpečnostních důvodů nedovolí, abyste si na něj lepil obrázky. Tohle můžete jen doma s "mírnější zbraní" - šipky.
Střebla na figuríny se běžně trénuje (vojsko, policie, ochranky..) Samozřejmě dát na hlavu obličej našeho vyvoleného politika je nesmysl a nemůžete čekat lepší odpovědi. Jedině si vzpomenout na někoho kdo byl nenáviděn jak doma, tak ve světě, tam by jste se možná dočkal úplně jiných odpovědí.
Spíš mi šlo o to pobavení se na střelnici, sám jsem policista a potřebuji trénovat střelbu na terč, tvaru a velikosti člověka.
Ale díky za reakce.
Nic jiného jsem za vašim dotazem neviděl, ale pokud jste skutečně policista, tak tohle (fotka Babiše na terči) by vás mohlo stát i místo. Můj názor
Misto střelby běžte raději do ulic a na silnice. Jezdí vám tam někteří jako pominutí a tak se věnujte této prospěšné práci ať není každý den tolik mrtvých. Není vás nikde vidět a nebýt internetu, tak ani nevím jak policie vypadá když je ve službě.
Taky znám policajta co dělá vrátnýho na té jejich ubytovně.Zbraň má a na střelnici chodí taky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.