Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si myslíte o vztahu na dalku

Od: ivetka* odpovědí: 25 změna:

CO si myslíte o vztahu, co je na dálku?

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

2x

Z pohledu antikoncepce je vcelku levný a spolehlivý. Ale jinak nic moc. :D

lenka007*
hodnocení

1x

Můj názor je, že to nemá moc velkou budoucnost. Vždy je nejlepší trávit čas společně.

vosikac*
hodnocení

1x

*jasne*Začátky budou krásné, jako v každém vztahu, ale postupem času je to více na škodu*nevi*

lenka007*

Souhlasím s Vosikac*nevi*

sebod*

Na tohle neexistuje jednoznačná odpověďí. Moc záleží na tom, jak dlouho to odloučení bude trvat. A pak záleží na kvalitě partnera. Na někoho bych čekala měsíce, na někoho ani 5minut,,,

ivetka*
hodnocení

Jsem s pritelem 10 mesicu...a mame vztah na dalku. Vidame se o víkendech. Ale ne ani uplne kazdy vikend. Myslite ze to ma cenu?

sebod*

Ivetko, už proto, že se tady ptáš, to asi cenu nemá. Kdyby to byl ten pravý, tak bys VĚDĚLA, že čekat budeš.

Za našich mladých let (to je teda hroznej výraz *ee*) byla takovou prověrkou vztahu vojna. Kluci šli na dva roky, domů se dostali třeba jen párkrát za rok... Některým vztah vydržel a jsou spolu ještě dnes. *srdce* Jiní se rozešli za pár týdnů *plac*. A dnes jsou šťastni s někým jiným :)

Jestli váháš, tak to raději ukonči.

ivetka*
hodnocení

Já vím,ze on je ten pravý. S ním to je jako to s nikým jiným nikdy nebylo. S jeho maminkou si krasne rozumim. Ale presto porad vaham a vaham!:(

sebod*

Ivet. Nikdo Ti nemůže říct rozejděte se. Nikdo nemůže říct buďte spolu. Tohle rozhodnutí je jen a jen ne Tobě. Když spolu zůstanete do stáří, tak si potom řeknete Stálo nám to zato! Když se za rokdva rozejdete, řekneš si Nestálo mi zato.

arimas*

hmmm no reknu ti to takhle... KDYBY TO BYL TEN PRAVY tak NEVAHAS! jakmile je clovek na vaskach tak neco nehraje tak jak by melo!

muj vztah taky zacinal dalkove jelikoz pritel je cizinec. a tak jsme se taky nevidali tak casto... ale ani jednou me nenapadlo ze by to snad nemelo smysl a jeho taky... citili jsme oba ze spolu chceme byt.. po roce se to zmenilo a nejdriv jsem ja zila u nej v zahranici a pak jsme se rozhodli ze se vratime do CR a zijeme splu uz 6 let.

neni to o tom zda je vztah na dalku nebo ne .. je to o tom co mezi vami je! pokud citis ze to nema cenu tak TO ASI CENU NEMA. Nemelo by to cenu ani kdyby ste byli blizko sebe akorat bys na to prisla pozdeji!

Me totiz neni jasny nad cim vahas? vahas nad tim zda mas byt v kontaktu s nekym ke komu citis neco co jsi k nikomu jinemu necitila? Bojis se toho ze to nevydrzi? kdyz uz mas ted takove myslenky tak pak to asi opravdu nevydrzi...

rid se pocity a ne tim zda se vztahy na dalku povazuji za dobre nebo spatne... pokud se ty citis dobre tak je to dobre .. pokud se citis spatne tak to je holt spatne..

Nad takovyma vecma nelze dumat hlavou .. a uz vubec vam na to nemuzou dat odpoved cizi lide...

me taky od meho vztahu vsichni zrazovali bla bla bla.. ale tohle si clovek musi proste rozhodnout sam podle toho jak to citi!

karina*
hodnocení

1x

ivetko, jestli váháte kvůli němu (to asi ne ), tak by to asi nevyšlo. Ale vy asi váháte kvůli právě těm předsudkům o dálce. Vše se dá vyřešit, když budete oba chtít. Na misku vah si dejte vztahy v jednom městě a na druhou vztahy na dálku. Vyjde vám, že nakonec to vyšlo nastejno. Dobře nebo špatně. Takže proč skončily ty v jednom městě? Nebyla v tom dálka, viděli se často, poznali se rychleji a přesto se rozešli. Je to o tom štěstí najít toho pravého. A jestli víte, že jste ho našla, pak dálka nehraje roli. Přeji vám to štěstí, karina

arimas*

naprosto se s timto nazorem ztotoznuji.. vyse jsem napsala neco velice podobneho a mam radost ze nejsem sama kdo to takhle bere :)*palec*

karina*

arimas, teď jsem to vaše dočetla. Pro mě to byla tak jednoduchá otázka, že jsem odpovědi ani nestudovala. Jsem ráda , že to cítíte stejně *srdce*. Karina

arimas*

presne .. ja dopsala a pak si precetla to vase a uplne me spadla celist hihih .. pekny vecer :)

michala*
hodnocení

1x

Když miluješ, není co řešit ;) Přece pár desítek nebo stovek kilometrů lásce nemůže bránit :)*srdce*

marenka*
hodnocení

0x

Já jsem u vztahu na dálku byla nucená udělat bláznivé rozhodnutí... Hop nebo Trop. Seznamka na inzerát, přijel jednou, krásný víkend, přijel podruhé... po třetí přijel s pick upem pro moje věci a stěhovala jsem se. Do cizího prostředí, k cizímu muži..

Co mě k tomu přivedlo? Řekl. Když se uvidíme jenom o víkendech, tak si spočítej jak dlouho se budeme znát za rok. Za měsíc společného života se budeme znát líp než takhle za rok.. A není to ono. Tak jsem šla ;)

sebod*

Marenko, Ty jsi ale *zed*, :). Já jsem se s přítelem znala měsíc. A pak jsem řekla, jdeme bydlet spolu. Nemáme tolik času, abychom měsíce randili... No, budeme spolu bydlet rok ;)

marenka*

My 7let :-P Kritický rok prý, ale nějak to nepozoruju ;)

doplněno 18.04.10 23:16:

Já jsem vůbec expert *hi* Prvního manžela jsem znala týden. *frajer*

sebod*

Marenka.Tak koukám, že toho máme moc společnýho. S mým prvním jsem se poznala na praxi od školy a po čtrnácti dnech mi řekl, že se vezmeme...

marenka*

Jo, štěstí se musí chytit za pačesy ;) Co bude dál, nad tím člověk v tu chvíli stejně nepřemýšlí. Po tom prvním zpackaném manželství jsem si říkala, že příště už budu chytřejší a potencionálního partnera si nejdřív pořádně proklepnu...:D Zas je ale pravda, že jsem si dala víc načas *haha*

kytka*

Tak mi to nedá a musím napsat - s manželem jsem se poznala mě bylo 16 jemu 1ý-jezdil za mnou 100km ,každý víkend nejdřív na motorce a pak autem 41/2 roku, po té jsme se v 74 vzali *srdce*a jsme spolu dodnes už ani nevím kolik let ...jo bylo to ale pěkný rádi na to vzpomínáme. Dnes už by si to ani někdo neuměl představit.To není pohádka to je pravda:D;)

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Ivetko,

já si vztahem na dálku prošla a byl to děs. Ale můžu říct, že to STÁLO ZA TO, protože jsme spolu s přítelem dodnes. Teď už bydlíme 2 roky spolu, předtím 4 roky na dálku. (já Moravačka, on u Ústí nad Labem - 400 km) Chápu že o tom pochybuješ (za vztah na dálku ano či ne), protože každý, když má svoji chvilku, a je mu stmutno, tak se ptá, jestli "je mu to zapotřebí". Pokud jsi si jistá, že se máte rádi a on ti tam někde nezahýbá, tak PROČ NE? Držím pěsti.

lucinkaf*
hodnocení

0x

v mých očích nemá budoucnost, nevyhovuje mi, jsem typ, který potřebuje s partnerem žít, ne jen pobývat vedle něj.

hodnocení

0x

Nevím, Ivetko, co tím myslíš. Jestli je on pryč na nějakou dobu a ty budeš čekat, anebo je pryč nafurt. A ty věříš, že spolu po nějaké době budete žít, vezmete se.*klik*Takové čekání, o jakém píše sebod, má konec. Někde na obzoru je vidět konec. Ale když je pryč a předpokládáš, že se časem odstěhuješ za ním. Toto si musíte vyříkat, obrnit se a přežít dobu odloučení. Ale jen jestli si to nemyslíš tak, on onak a všecko je jinak. Dej s ním řeč, ujasněte si to a dejte pravidla. Nejlépe ještě odhad doby. Tak budeš vědět, kde to má konec.*placni*

daszka
hodnocení

0x

Ivetko, můj bývalý manžel byl ze stejného města a dopadlo to katastrofálně. Vůbec nezáleží na dálce, ale na tom jak je vaše láska silná. Já jsem od Karviné a přítel je z Prahy. Po roku se ke mně nastěhoval a jsme spolu 3,5 let. Narodil se nám krásný syn*houpy* a v srpnu se budeme brát. Plno známých nám to rozmlouvalo, že to nemá cenu, ale my jsme cítili a věděli, že má. Ani chvíli jsme neváhali, nedali jsme se odradit a jsem za to šťastná.*srdce**ua*Nenech se odradit řečma, ale řiď se srdcem. Držím palečky.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]