Nejste přihlášen/a.
Nejlepší je pořádný sulc - huspenina z vepřových nožiček /packy/ a kůže.
Mě tohle honění za zdravou výživou, za bio výživou, a eko, a ochranu zvířátek připadá divné.
Pokud tedy člověk nemá nařízeno omezení konzumace masa.
Vepřík se stejně zabije pro maso, takže udělat si svůj sulc pomůže zhodnotit ten zbytek.
Jinak ty doplňky - žraločí chrupavky? Kolik miliónů žraloků se v moři vyloví? Na jídlo a na tyhle doplňky?
To je pořád živý tvor, nevidím rozdíl mezi kravkou, vepříkem či mořským tvorem. Všem vezmeme život.
Tady kolagen na skoro přírodní bázi - rehabilitace.info/...
Šulc z vepr nožiček je sice ok, ale má jednu nevýhodu, můžete ho jíst dva měsíce v kuse? To ani náhodou, že? Ty chrupavky by se měly jíst dva měsíce pak dva vynechat a opakovat , jinak je kůra neúčinná...Takže tři porce sulcu za měsíc nepomohou...
Chrupavka je sice vhodná, ale prý obsahuje hodně cholesterolu, říkala Mudr.Nejvhodnejsi jsou přípravky z lékárny, např žraloci chrupavky, užívám je.Osobne mi na kluby dělá dobře větší spotřeba ryb, nebo jen rybí tuk v kapslích, ten promastuje klouby, také škvarky mi dělají dobře na kyčle, z léků pak je vhodný přípravek Condrosulf, na kyčle pomáhá, ale bylo mi z něj špatně.
Hezký den
S masem to mám podobně jako vy, řekl bych že vyčerpávající odpověď tu již zazněla od wamp, možná bych jen připojil "jablka" pektiny. Jinak jestli člověk jí i vejce nějaké ty mléčné výrobky (nemá s nimi trávicí problémy), luštěniny atd... neměl by být s plnohodnotnou výživou žádný problém, ono totiž když jí člověk maso, tak ten metabolismus pracuje trochu "jinak" než když ho "nejí" čímž nechci říci hůře, zkrátka u toho masa zase tělo nadmírou živin a různých prvků zase "více plýtvá" (zjednodušeně laicky řečeno ) , nebo jinak řečeno lidský metabolismus je velice variabilní a není striktně závislý na masité stravě . V dřívějších dobách lidé zdaleka tolik masa nekonzumovali jako je tomu dnes, přitom často těžce fyzicky pracovali, jedly se různé kaše, pečivo apod., později brambory, maso bylo tak spíš o nedělích svátcích, určitě ne jak dnes ráno salám v poledne řízek na svačinku paštika večer masový guláš atd., a další den nanovo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.