Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šimkovy sady v Hradci Králové-za jak dlouho se dají projít?

Od: lea96 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, zcela náhodn jsem oběvila sady v Hradci Králové a chtěka bycg vědět za jak dlouho se dají projít nebo zda je to celodenní výlet. Podle fotografijí se zdá dost veliký. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Jó, to je za Lékařskou fakultou, zast. autobusu Šimkova. Tam jsem byla na koncertě a též na zemědělské výstavě. Přejdete je rychlou chůzí tak za 5 minut. Procházet se po cestičkách je něco jiného, možná tak půl hodiny.

Mně se líbí více park u soutoku Labe a Orlice, jez Hučák, historická vodní elektrárna, pravoslavný dřevěný kostelík

liska5

Záleží, jak důkladně si to chcete projít. Po všech cestičkách ten park možná na hodinu. Jestli chcete na celý den, přidejte si blízké historické centrum. Nejdřív jen kousek na nábřeží ke krásnému secesnímu muzeu a od něj zpět a přes ulici nahoru na Velké náměstí s gotickým kostelem sv. Ducha a četnými památkově chráněnými domy. Na Bílou věž vedle se chodí na vyhlídku. Do toho Jiráskova parku se dá sejít schodama ve hradbách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]