Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty 49

Od: petra32 odpovědí: 6 změna:
Prosím, jde na internetuněkde sehnat boty velikosti . 48 až 49? Sportovní nějaký klasický.
Nejlépe Adidas ale není to samozřejmě vůbec podmínkou.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

48 - 48,5 třeba tady:

sportisimo.cz/...

filtr můžete změnit dle potřeby.

hodnocení

1x

vel.49-52 třeba tady nadmerneboty.cz/...

hodnocení

1x

Já sám mám boty vel 50, takže o shánění vím své *smich*

Ale k věci - často nakupujeme v Bítovanech, dříve tam bylo možno obuv vyzkoučet, dnes už jednou jen jako e-shop, ale nutno říct, že velikosti sedí a nikdy nebyl problém se zásilkou, či čímkoli jiným.

velkaobuv.cz/...

Jinak ještě často nakupuji v Praze, tam si víc potrpí na značky a dražší boty, ale dá se dobře vybrat, tím že je to kamenný krám, lze boty i vyzkoušet, nicméně není problém ani s e-shopem

nadmerna-obuv.cz/...

tebi
hodnocení

1x

Já kupují pro kluky 47,výjimečně 48,ale nezávidím, šílené. Chodíme často po výprodejích a zajímá mne jen velikost , protože takovou velikost mívají málo. A malý výběr, dělám to tak, že obehnu velké komplexy a ono se něco najde. Pokud byste chtěl třeba na ven na Litacou levnou obuv , jsou i Prestige, jen si nejsem jistá jestli až 50,49 ale mají...

Prestižky jsou i v 50, sám je nosím jako pracovní obuv, ovšem tazatel shání Adidasy, ty mají třeba ti pražáci

nadmerna-obuv.cz/...

tebi

Pokud si kupujete boty takto drahé, jak vám dlouho vydrží? My kupujeme ve výprodejích max za 1500, vydrží jim tak 1az 1,5.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]