Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výsledky odběru mozkomíšního moku

Od: heterak® odpovědí: 4 změna:

Mám už pár měsíců bolesti hlavy,většinou tlakové v celé hlavě,nyní mně už "jen" píchá,bodá v oblasti kolem uší.

Vyšetření EEG, CT mozku ,magnetická rezonance mozku,vše v pořádku. Brali my také mozkomíšní mok a tam řekli,že mám mírně zvýšené bílkoviny ale ještě v normě.

Tak z toho vůbec nejsem moudrý. Nic mi k tomu neřekli.

Mohou mít zvýšené bílkoviny příčinou mých bolestí hlavy? Pokud ano,tak jak je snížit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

2x

Bílkoviny v mozkomíšním moku značí nějaký zánět nebo jiný pochod v nervové soustavě, pokud je ale zvýšený jen maličko, nebude onen zánět či co významný. Samy bílkoviny v mm.moku příčinou bolesti nejsou.

lidus*

Zaměřila bych se na uši a oči.Jinak souhlas s Etanou.

janm*
hodnocení

0x

Zdravím

Příčiny toho tlaku nemusí být jen "fyzické" "somatické" , mohou bý i od psychiky, nemáte nějaký dlouhodobě neřešený problém, nějaký vnitřní konflikt? Nějakou "starost" dlouhodobou, něco čeho máte "plnou hlavu".? :)

hodnocení

Ne od psychiky to určitě není.

To už mně říkalo několik lidí a nebudu to rozvádět proč tomu tak není... :)

Zajímala by mně v tuto chvíli jen odpověd na otázku na kterou sem se ptal,děkuji. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]