Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jsem pět let ženatý, máme dvě malé děti, moje žena se mnou přestala postupně spát. Když jsem se s ni o tom snažil bavit řekla, že už ji nepřitahuji. Dost mě to trápí, přestávám mít motivaci vyjít ji vstříc.
Přemýšlel jsem, že bych se poohlédnul jinde, ale nechci být nevěrný, nedokázal bych se manželce podívat do očí a opustit ji nechci, kvůli ní i kvůli dětem .. a hlavně mám svědomí.
První dva roky to bylo dobré, sex několikrát týdně, potom to začalo zvolňovat a od cca třetího roku manželství, tak jednou měsíčně. Za poslední rok a půl jsme měli sex pouze 2x. Naposledy asi před 8 měsíci.
Starám se o sebe, každý den cvičím, vím že pro některé ženy jsem atraktivní. Kromě toho sexu se ženou vycházíme dobře, výlety do přírody, kolo, zahrada, starání se o děti. Občas se pohádáme a to je schopna mi dát facku, což mě dost ponižuje. Nejsem submisivní, řeknu jí co si o ní myslím, někdy i sprostě, ale nikdy bych ji neuhodil.
Žádné stopy nevěry jsem nezaznamenal, tráví většinu času, když jsme v práci, s dětmi.
Co dělám špatně, jak mám pokračovat dál? Opakuji že svou ženu bych nikdy neuhodil.
Když jsem se svěřil známému, odkázal mě na píseň od
Dobrý den. Jste submisivní. Akorát si to nechcete přiznat. Ženy většinou nepřitahují submisivní jedinci. Navíc si vás žena neváží. Musíte začít ve všech oblastech "šéfovat", jinak si vás ani vážit nezačne a vztah se tak jako tak dříve či později rozpadne. Pokud vám dá facku máte jí to okamžitě přiměřeným způsobem vrátit - přesně podle hesla "ženu bych nikdy neuhodil, leda v sebeobraně". Chcete-li vztah zachránit, jedinou možností je tedy být znovu "chlap". V opačném případě je třeba se poohlédnout po jiné partnerce která natolik chlapské projevování nevyžaduje. A nebo, jak už tu zaznělo, najít si milenku.
V případě opětovaného fackování si taky paní může zabalit kufry, vzít děcka a odejít...anebo manžela vyhodit. Nevím, kdo je majitelem bydlení.
Zdravím. Zeptejte se své ženy jak toto chce řešit. Ten problém má ona, tak by měla i navrhnout řešení, pokud chcete dál fungovat jako manželé. To si s manželkou ani neprojevujete žádné city? Pohladit během dne, obejmout, dát pusu...? Třeba to potřebuje, aby ji to dovedlo k chuti na sex s Vámi. Ale to víte jen vy dva jak to mezi vámi funguje. Komunikujte spolu a společně hledejte řešení..
Pokud ženu nepřitahuje, tak s ním má nějaký problém ona. Něco jí na něm vadí..Je to jen můj pohled na věc, Vy můžete mít klidně jiný..
Písničku Vám doporučil někdo, kdo Vás oba dobře zná. Je to v ní vyjádřeno ve zkratce, s tím profackováním (nebo jiným úderem, to není podstatné) poněkud přehnané, ale hodně pravdivé. Bouchněte doma do stolu, až talíře nadskočí, práskněte dveřmi, až věci z police spadnou. Některá žena může být šťastná, že má doma mírného muže. Té Vaší by zřejmě imponovalo opačné chování. Jsou rodiny (a poměrně šťastné), kde otec jednou za čas "zavrčí" tak, že ostatní málem zalezou pod stůl. Netvrdím, že je to ideální případ. Jen vím, že funguje.
Asi bych se objednala do nějaké partnerské poradny, protože každý pár to má jinak. Nejdřív jen sám za sebe. Když si zadáte do vyhledavače "Nechce se mnou spát", vyskočí Vás plno diskusí a rad z různých poraden. Možná se něco hodí.
Já tedy nevím ale manželství kde jeden fackuje druhého je pro mě zcela zbytečné. Manželství je o důvěře,toleranci,pochopení ap. Ale jakmile začnou lítat facky tak nechápu co řešíte. Neurazte se,ale já bych vás nechtěla ani se zlatou kartou. Dle mě vám chybí "koule" ...prostě nejste chlapo. Chlapa si musím vážit a respektovat ho a ne fackovat. Nejste muž ale baba. Přečtěte si několikrát co píšete. Nebuďte sprostý,tak se chová slaboch který nemá argumenty...
Myslím, že žena má problém, asi už vás nemiluje , oba potřebujete změnit partnery. Je sice možné, že ona má nějaký zdravotní problém, se kterým si sama neumí poradit a tím odmítá sex, což je možné . Ale moc vás sice nepotěšim, ale zřejmě to lepší nebude . Asi bych si našla jinou a odešla,...
To, že žena z ničeho nic nepotřebuje sex s manželem, tak to už jsem četla mnohokrát a důvody jsou různé. Ale co mne zaráží, to je to fackování. To Vám dá klidně facku i před dětmi? Doufám že ne, protože to mělo vliv i na jejich vývoj a to byste dopustit neměl. Ale píšete, že Vám ona přímo řekla, že už ji nepřitahujete a to je teda dost špatná informace, protože to už se asi nezmění. Jakmile přestane fungovat fyzická přitažlivost, tak pak se těžko obnovuje. Většinou to dopadá tak, že manželka přistoupí na nějakou dohodu a manželovi občas vyhoví, aby se nerozpadla rodina. Ale to "občas", nemůže trvat půl roku. Pokuste se napřed s manželkou o nějakou pro oba přijatelnou dohodu. Ale v klidu, určitě ji neurážejte. Tak mne teď napadlo, jestli Vás neuhodí jenom v tom momentě, kdy na ni třeba naléháte a chcete mít sex a když nechce, tak ji asi nějak urazíte a ona reaguje tou fackou. Tak jestli je to tak, tak to už zašlo hodně daleko a musíte pro záchranu manželství a rodiny postupovat jinak. Promluvte si s ní, ale bez křiku a vysvětlete jí, že jste chlap, že to na rozdíl od ní potřebujete. Že to nemusí být každý týden, ale také ne jednou za půl roku. Nebo jí navrhněte, že si někoho najdete. Ale jestli uděláte tohle, tak počítejte s tím, že to stejně špatně dopadne. Ona totiž ta druhá také bude chtít za nějakou dobu víc, než jenenom vykonávat to, co Vaše žena dělat nechce a může to být ona, která Vás bude nutit k rozvodu. Takže suma sumárum, vlezete z louže do bláta. No ale zkusit si o tom promluvit můžete, třeba ona sama pochopí, že pokud si chce uchovat manželství a rodinu pohromadě, tak musí také přiložit ruku k dílu. To myslím obrazně,, ale i to je jedno z východisek, pokud by Vám to ovšem stačilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.