Nejste přihlášen/a.
Mám kaštanové vlasy, již lehce šedivěji.I když je to vidět jen v umělém světle, nebarvim se, ale chtěla bych vyzkoušet něco, co najdu doma,bez chemie. Máte tip?
No červená řepa je dobrý nápad,dnes jsem zkoušela koupat vlasy v kávě a logru. Nic. Možná bych mohla vyzkoušet cibuli, ta není tak nápadná...
Doma, resp. na zahradě právě teď najdete dozrávajících ořechy vlašské, jejich zelená slupka, pokud je loupete, barví kůži. Stejně tak vlasy. Hennu doma nenajdete, tedy ne v Evropě. Je ale rostlinného původu, prášek barví na různé odstíny, podle původní barvy vlasů... taky se upravuje třeba mícháním s práškem Indiga, to pak barví hodně na tmavo. A je pravda, že poskytuje toto barvení I estetické i zdravotní benefity.
Já si už několik let barvím vlasy barvou Henne Color. Je to čistě přírodní barva, kde hlavní složka je henna a dle odstínu jsou tam pak přidány další rostliny apod. Má to několik odstínů, dobře kryje a ještě regeneruje a posiluje vlasy. Jedno balení stojí kolem 150 Kč a stačí na 2-3 aplikace podle délky vlasů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.