Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohluchnutí z hlasitého poslechu hudby přes sluchátka

Od: ousko odpovědí: 4 změna:
Každý den poslouchám hudbu ze sluchátek a většinou na nejvyšší hlasitost. Po odložení sluchátek mám většinou tlak v uších, ale vždy se to po nějakém čase zlepší, když jsem ve hlasité skupině v malém prostoru, tak špatně slyším a nerozumím ostatním . Mám problémy se sluchem? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x

Ano, máte problémy se sluchem...

A nelze se divit, když se k němu chováte jak popisujete.

hodnocení

12x

Pokud Vás to utěší, poškození sluchu bude nevratné ..

hodnocení

5x

Řekl bych, že dotaz položil automat.

ousko, píšete: "tak špatně slyším a nerozumím ostatním . Mám problémy se sluchem?" a hned si odpovídáte.

Proto si myslím, že nejste normální, ale jen automat na otázky.

figurek*
hodnocení

1x

jj, známá věc. Velká sluchátka typu papuče sluch skutečně můžou poškodit. Proto raději používejte sluchátka typu pecky. Ty vám sluch nepoškodí, protože membrány jsou příliš malé a tak velký akustický tlak nevytvoří.

Ale hlavní problém je jinde. Nejde jen o poškození sluchu. Při poslouchání hlasité hudby se vám pomaloučku polehoučku posunuje práh citlivosti. Jak si zvyknete poslouchat rámus, přestanete vnímat slabší zvuky. To asi bude váš případ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]